2777
2789

به بچه های درجه ۱ 

خواهر برادرم 

برادرزاده و خواهرزاده شوهرم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرم که ازدواج کرده ولی بچه نداره

به خواهرزاده های شوهرم

مثلا به خواهرم ۳۰۰ میدم اون ۴۰۰ به بچم میده یه لباسی چیزی ام برامن میخره

قربونش برم همیشه چندبرابر جبران میکنه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
بچه ها پدرشوهراتون به شما عیدی میدن؟؟؟مال من تف کف دستم نمیندازه😑حتی به بچمم نمیده

بچه که ندارم 

به خودم نه 

به بقیه نوه هاش والا دقت نکردم میده یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه که ندارم  به خودم نه  به بقیه نوه هاش والا دقت نکردم میده یا نه

من بابام یه تومن عیدی به مامیده،۵۰۰ من ۵۰۰ شوهرم برا بچمم عروسک میخرن،بعد پدرشوهرم یه ده تومنی هم نمیده خیلی تعجبم از کاراشون😬

من بابام یه تومن عیدی به ما،۵۰۰ من ۵۰۰ شوهرم برا بچمم عروسک میخرن،بعد پدرشوهرم یه ده تومنی هم نمیده ...

حالا به خودت هیچ به بچه باید عیدی بده مثلا بابابزرگه☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

نوه زیاد داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خواهر زاده های شوهرت چند میدی؟

اونا چون بزرگترن اول ما میریم خونشون،هرچقدر بده ماهم یکم بیشتر،مثلا ۵۰ بده ما ۱۰۰،اخه ما یه بچه داریم اون دوتا

اونا چون بزرگترن اول ما میریم خونشون،هرچقدر بده ماهم یکم بیشتر،مثلا ۵۰ بده ما ۱۰۰،اخه ما یه بچه داری ...

یعنی به هرکدوم از بچه هاش ۱۰۰ میدی؟ یا هرکدوم ۵۰ که روهم بشه ۱۰۰؟

حالا به خودت هیچ به بچه باید عیدی بده مثلا بابابزرگه☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩ نوه زیاد داره؟

نه کلا ۴ تا نوه داره،یکیشون که بچه خواهرشوهرمه چون جداشده بچش با باباشه اصلا نمیبیننش،یه نوه بچه ی منه دوتاهم مال اون یکی خواهر شوهرم

اخه خودشون ازینان که توقع میکنن به مادرت و خواهرت عیدی بده کادو تولد بده ولی خودشون به ما نه عیدی میدن نه کادو تولد

من بابا بزرگام جفتشون به عروساشون عیدی میدادن ولی اینا نه،وصعشونم خیلی خوبه ها