2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا ۴ تا نوه داره،یکیشون که بچه خواهرشوهرمه چون جداشده بچش با باباشه اصلا نمیبیننش،یه نوه بچه ی م ...

بیخیال بابا محتاج عیدی اونا که نیستیم وقتی خودشون دوست ندارن 

منم بچه بودم  یکی از داییم هام به ما عیدی نمی‌داد به فامیلای زنش میداد 😅😅😅😅😅

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

به اون دوتا نوه اش میده؟‌

نمیدونم،چون ویلا دارن شمال عیدا میریم شمال هرکسی یه تاریخی میره 

ولی فکر کنم اره میده کلا دختر پرستن آبروی دختر و اینکه جلو شوهرش بزرگش کنن براشون مهمه ولی عروس و پسر بمیرن خوشحالم میشن

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
نمیدونم،چون ویلا دارن شمال عیدا میریم شمال هرکسی یه تاریخی میره  ولی فکر کنم اره میده کلا دختر ...

بی خیال خدا سایه خودت و شوهرت بالا سر بچت حفظ کنه بهشون فکر نکن

بیخیال بابا محتاج عیدی اونا که نیستیم وقتی خودشون دوست ندارن  منم بچه بودم  یکی از داییم ...

بحث محتاج بودن نیست،بالاخره این چیزا محبت میاره،چطور ما روز پدرمادر و تولد اونا با گل و شیرینی و کادو بریم ولی اونا هیچوقت به یاد ما نباشن؟؟؟یه جوراب نمیگیره تولد بچه ی من بده بهش!!!!

بی خیال خدا سایه خودت و شوهرت بالا سر بچت حفظ کنه بهشون فکر نکن

اره عزیزم مهم نیست،کسی لنگ دوزار پول عیدی نیست،اینکه سوال کردم برام عجیب بود،بحث محبته و اینکه چقدر برای ادم ارزش قائلن همین

بحث محتاج بودن نیست،بالاخره این چیزا محبت میاره،چطور ما روز پدرمادر و تولد اونا با گل و شیرینی و کاد ...

وقتی نمیفهمن عزیزم یا بهتر بگم خودشون رو میزنن به اون راه 

کارشون خیلی زشته واقعا 

دیدی به بچه عیدی میدی چقدرررر خوشحال میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وقتی نمیفهمن عزیزم یا بهتر بگم خودشون رو میزنن به اون راه  کارشون خیلی زشته واقعا  دیدی ...

این چیزا تو یاد بچه ها میمونه،بیخود نیست ادم از یه نفر نفرت پیدا میکنه

بچه ی من با اینکه ۶ سالشه خانواده منو خیلی بیشتر دوست داره نه اینکه من چیزی گفته باشم،چون محبت بیشتر میبینه

این چیزا تو یاد بچه ها میمونه،بیخود نیست ادم از یه نفر نفرت پیدا میکنه بچه ی من با اینکه ۶ سالشه خا ...

اره بچه ها بیشتر سمت کسی  میرن که محبت ببینن 

بعد میشینن میگن چرا اونا رو بیشتر دوست داری 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم مهم نیست،کسی لنگ دوزار پول عیدی نیست،اینکه سوال کردم برام عجیب بود،بحث محبته و اینکه چقدر ...

من سال اول بارداری مادر شوهرم گفت پول نقد ندارم بهم قرض بده عیدی بدم ازم گرفت به همه  یچه ها و نوه هاش عیدی داد و کلی اسباب بازی  به من وشوهرم هیچی نداد که هیچ پولمم پس نداد فقط یخ جوراب سایز صفر بهم داد گفت برا بچت سال دوم هم به همه پول نو عیدی دادی و زیاد به بچه من یه ده تومنی کهنه اونم بعد چند روز با اینکه روز اول عیدم رفتم خونش.همشون همینن