2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بگيد اين پوست چ مرگشه

1090 بازدید | 71 پست

من فقط يكم پوستم مرده شده بود و گاهي جوش كنار چونه ام ميزدم،سه ماهه فيشيال ميرم و روتين عالي متناسب با پوستم دارم،الان سه هفته پوستم افتضاح شده تمام ازمايشاتم هم سالم فقط يدونه كيست كوچولو دارم،تروخدا چاره بگيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستت نازک نشده؟ یه مدت مرطوب نگهش دار آب هم زیاد بخورمنمداز کم آبی پوستم جوش زده بود

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
يعني نرم ديگه؟ اين هفته نوبت اسيد تراپي داستم،پس چرا ميگن خوبه؟ب خاطزر ميسالر و تونر نيست؟

من چند وقت پیشا میرفتم پاکسازی 

دو روز پوستم روشن و خوب بود بعدش جوش میزدم دور‌چونم‌ مخصوصا

پوست منم حالت مرده داره

بهترین روتین میزنم ولی فایده نداشته اصلا

پوستت نازک نشده؟ یه مدت مرطوب نگهش دار آب هم زیاد بخورمنمداز کم آبی پوستم جوش زده بود

اصلا سه ماهه عالي ب خودم ميرسم،روزي هشت ليوان اب و خاكشير و ً…

من چند وقت پیشا میرفتم پاکسازی  دو روز پوستم روشن و خوب بود بعدش جوش میزدم دور‌چونم‌ مخصوصا پ ...

چ خاكي بريزم پس؟ اخه دارم داكسي سايكيلين هم ميخورم

اطراف فك ام،امروز حواب از هورمون گرفتم سالمم

گردن و فک،هورمونی هس.منم قبلاً چکاب کامل داده بودم و مشکل نداشتم ولی لیزر موی زائد که انجام میدادم بعضی از قسمتا خوب جواب نمیگرفتم.همون قسمتی که تو جوش میزنی منم میزدم.پزشک همون مطب برام چکاب کامل هورمونی نوشت و فهمیدم یکی از هورمونام بیش از حده

همه جای ایران سرای غم است...