2789
عنوان

لطفا بیاید+18

761 بازدید | 26 پست

چراوقتی ازتون راهنمایی میخان میترکونید یامسخره بازی و توهین میکنید

هیچکس ازخوشی نمیاد ناراحتیاش بگه واقعا یسریاتون شورش رو دراورد

علاوه براینکه بلدنیستید ی راهنمایی درس کنید نمک رو زخم هم میپاشید بخداگناه دل شکوندن واقعامتاسفم...اگ این سایت جزراهنمایی و درددل نیس پس جاچیه..خدایی نکنید زشته درشان ی خانم نیس اینطوری توهین بی احترامی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شده عزیزم مشکلت چیه؟

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم معذرت میخام..ار ض..‌ا میشد ادکی بود...حالا میگه چن وقته بازحسم پریده بی میل شدم حتی ب تو نمیدونم چرا اهل خیانتم نیس خدایی

بهش گفتم دلم شکست باحرفت فردابوست کنم بازبی میلی ک گفت ن هربارپیشت بودم ک میل داشتم هرکارشده میل داشتم ولی بازاینجورشدم نمیدونم چرا

چرا کسی نمیگه موضوع چیه

نامزد اسی تحریک نمیشه جدیدا

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم ...

عزیزم طبیعیه منم شوهرم خیلی گرمه خیلی ها ولی میبینی یک ماه ذهنش درگیر کاری چیزی بشه کلا بی میل میشه

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم ...

بهش گفتم فردابخام بوست کنم ک انگارهیچ وقتی حس نداری.گفت حس خواستن دوس داشتنم سرجاشه حس شهوت بی میل شدم..خدایی اهل خیانتم نیس امتحان شده س

حتی ناراحت شدم گفتم دلم شکست ازبی میلیت گفت بجابگی باهم اوکی میکنیم درسش میکنیم میگی دلم شکست چرابشکنه اخه من ک همه جوربهت حس دارم ولی یهوبازاینجورشدم..اخه چ دلیلی داره دوستان؟!

عزیزم طبیعیه منم شوهرم خیلی گرمه خیلی ها ولی میبینی یک ماه ذهنش درگیر کاری چیزی بشه کلا بی میل میشه

یعنی امکانش هس برادغدغه فکری اینچیزاباشه.‌‌با چی اوکی میشه؟!