2777
2789
عنوان

لطفا بیاید+18

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من اینطوره بعد که کارش حل بشه فکرش آروم بشه تلافیشو در میاره حالشه من عادت کردم

این انگار خودش دکتره میگه میدونم درمان نمیشه☹ایتقدکفری شدم گفتم برو یباربگوازدواج کن و من نمیتونم گفت من همچین حزفی زدم همچین چیزی گفتم چرابایدسریع جابزنی و ول کنی بجااینکه کمکم کنی

این انگار خودش دکتره میگه میدونم درمان نمیشه☹ایتقدکفری شدم گفتم برو یباربگوازدواج کن و من نمیتونم گف ...

مردها رو این حسشون خیلی حساس هستند خیلی فقط بهش بگو طبیعیه موقتیه خوب میشی نباید استرس داشته باشه سر این قضیه ممکنه از لحاظ روانی روش اثر بزاره من تو اون تایم که شوهرم اینطوری میشه اصلا به روی خودم نمیارم خودش خوب میشه

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم ...

سلام خانمی

رابطه دارید ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
مردها رو این حسشون خیلی حساس هستند خیلی فقط بهش بگو طبیعیه موقتیه خوب میشی نباید استرس داشته باشه سر ...

عزیزم اون تایم نعوظ هم نمیشه ؟ یا موضوعات دیگه ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

نامزدت رو باید ببری دکتر عزیزم اینجا از دست کسی کاری بر نمیاد .دکتر دارو میده بهتر میشه.

ارولوژیست وسکسولوژیست.

چند سالتونه؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم