2777
2789
عنوان

پاپ‌اسمیر 🥺

4002 بازدید | 29 پست

بچها امروز جواب پاپ‌اسمیرم‌ اومد همه گزینهاش نرمالن فقط التهابو زده شدید بنظرتون چرا؟ فردانوبت دکتر‌دارم‌  استرس دارم‌التهاب بخاطر عفونت به وجود میاد ؟ کسی این مشکلو داشته و حل شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد داره؟چند روزه جواب میاد و اینکه قیمتش چنده؟

دکتر  بغیر از ویزیتش که ۱۵۰‌تومن بود ۱۵۰‌تومن هم دستمزد گرفت تا نمونه برداشت ازمایشگاه هم‌۲۵۰ با تامین اجتماعی 

دکتر  بغیر از ویزیتش که ۱۵۰‌تومن بود ۱۵۰‌تومن هم دستمزد گرفت تا نمونه برداشت ازمایشگاه هم‌۲۵۰ ب ...

اوهوک

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
آره عزیزم التهاب از عفونت میاد الکی نگران نباش تو گوگل هم سرچ نکن چرت و پرت زیاد مینویسه

سرچ کردم چه چیزایی بود وحشت کردم دکتر وقتی معاینم کرد گفت خیلی رحمت تمیزه این التهاب نمیدونم چطور دراومد☹

سرچ کردم چه چیزایی بود وحشت کردم دکتر وقتی معاینم کرد گفت خیلی رحمت تمیزه این التهاب نمیدونم چطور در ...

قبل تست نباید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل نزدیکی داشته باشی شاید از شوهرت بوده عفونت ک تو آزمایش آمده 

قبل تست نباید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل نزدیکی داشته باشی شاید از شوهرت بوده عفونت ک تو آزمایش آمده 

نه اتفاقا میدونستم‌ شرایطو یه هفته قبلش نزدیکی نباشه و کرم واژینال استفاده نکنم

سرچ کردم چه چیزایی بود وحشت کردم دکتر وقتی معاینم کرد گفت خیلی رحمت تمیزه این التهاب نمیدونم چطور در ...

الان آزمایشگاه ها بخاطر تحریم وگرون شدن موردشون چون خارجیه وبه دلار می‌خرن  اونجور دلنمیسوزونن دو حالت هست یا آزمایشگاه تعلل کرده یا نکرده اگر آزمایشگاه باشه تست دومی خوب نشون میده چون یک بار تست دادی دقت بیشتر میکنن اگرم چیزی باشه با دارو کاملا رفع میشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.