2777
2789
عنوان

پاپ‌اسمیر 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 29 پست
بعدم اصلا نگران نباش اگه خدای نکرده چیز دیگه بود می‌نوشت چیز دیگست نکه التهاب‌ داره 

انشالله همش خودمو دلداری میدم‌میگم‌چیز‌بدی بود که تغییر سلولیو منفی نمیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان آزمایشگاه ها بخاطر تحریم وگرون شدن موردشون چون خارجیه وبه دلار می‌خرن  اونجور دلنمیسوزونن ...

انشالله فردا ببرم‌ نشون‌دکتر بدم‌دعا کن‌درحد همین‌عفونت باشه

دکتر  بغیر از ویزیتش که ۱۵۰‌تومن بود ۱۵۰‌تومن هم دستمزد گرفت تا نمونه برداشت ازمایشگاه هم‌۲۵۰ ب ...

🙄🙄🙄🙄🙄

کدوم شهری شما؟

اتفاقا من رفتم دکتر زنان تامین اجتماعی نوشت 

آزمایشگاه هم فقط ۸۰ تومن گرفت یه هفته بعد جوابش اومد

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
من اهواز

من مطب شخصی دکتر رفتم که اصلا بیمه رو قبول نمیکرد ویزیتش و دستمزد برداشتن نمونه ازادبود که ۳۰۰   ازمایشگاهم گفت با بیمه ۲۵۰تومن ولی بدون بیمه ۳۴۰ تومن البته ازمایشگاه پارس اهواز یکمی از بقیه گرونتره ولی خوب بهترینه 

🙄🙄🙄🙄🙄 کدوم شهری شما؟ اتفاقا من رفتم دکتر زنان تامین اجتماعی نوشت  آزمایشگاه هم فقط ۸۰ ت ...

احتمالا شما رفتید خود بیمارستان تامین اجتماعی ... چون نرخ همه شهرا تو مطبا وازمایشگاه های خصوصی تقریبا یه قیمته با یکم بالاوپایین 

احتمالا شما رفتید خود بیمارستان تامین اجتماعی ... چون نرخ همه شهرا تو مطبا وازمایشگاه های خصوصی تقری ...

دکتر رو بله

ولی آزمایش رو بیرون دادم 

مثل همه آرمایشا دیگ پول اضافه نگرفتن 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
دکتر رو بله ولی آزمایش رو بیرون دادم  مثل همه آرمایشا دیگ پول اضافه نگرفتن

جواب پاپ‌اسمیرو نشون دکتر دادم گفت اصلا عفونت نداری وهمه چی سالمه  این التهابم یه التهاب غیرعفونیه که بخاطر ژل شستشو که استفاده میکنی گفت اصلا ژل شستشو رو من به هیچ زنی توصیه نمیکنم چون بدرد بخور نیستن   دکتر بهم گفته  این ژلو قطع کن خوب میشه  و داروهم‌اصلا نمیخواد ولی بهم نگفت دوباره پاپ‌بدم‌بنظرت دوباره بعد عید برم‌پاپ‌اسمیر بدم ؟ این هی تو ذهنمه که باز برم‌بدم ولی دوستم میگه نمیشه هی پاپ‌اسمیر بدی  

آره عزیزم التهاب از عفونت میاد الکی نگران نباش تو گوگل هم سرچ نکن چرت و پرت زیاد مینویسه

سلام عزیزم
جواب پاپ‌اسمیرو نشون دکتر دادم گفت اصلا عفونت نداری وهمه چی سالمه  این التهابم عفونی نیست و بخاطر ژل شستشو که استفاده میکنی گفت اصلا ژل شستشو رو من به هیچ زنی توصیه نمیکنم چون بدرد بخور نیستن   دکتر بهم گفته  این ژلو قطع کن خوب میشه  و داروهم‌اصلا نمیخواد ولی بهم نگفت دوباره پاپ‌بدم‌بنظرت دوباره بعد عید برم‌پاپ‌اسمیر بدم ؟ این هی تو ذهنمه که باز برم‌بدم ولی دوستم میگه نمیشه هی پاپ‌اسمیر بدی

جواب پاپ‌اسمیرو نشون دکتر دادم گفت اصلا عفونت نداری وهمه چی سالمه  این التهابم یه التهاب غیرعفو ...

ن بابا لازم نیس 

پاپ اسمیرو پنج شش سال یه بار انجام میدن 

آره عزیزم التهاب از عفونت میاد الکی نگران نباش تو گوگل هم سرچ نکن چرت و پرت زیاد مینویسه

سلام‌عزیزم‌ببخشید تاپیکمو قفل کردم تو یه تایپک دیگه  نظر خواسته بودن درباره طلا منم گفتم شوهرم تحلیلگره قبلا گفته بود طلا ریزش میکنه بعد از عید طلا ودلار میره بالا یه کاربر تو همون تایپک کلی نفرینم کرد🙄  ارزش نداشت جوابشو بدم چون انرژی منفی اون حرفا به  خودش برمیگشت  اهمیت که ندادم بهش اومده بود تو تایپک خودم  بازم نفرین کرده بود 😳دلیل نفرین و بدو بیراهشم‌نفهمیدم والا من به کسی توهینی نکرده بودم جزاینکه نظرمو داده بودم  البته بعد که تاپیکاشو دیدم فهمیدم‌جریان چیه کلا باخودشم‌درگیر بود. بخاطر این موضوع و اینکه حوصله بحث باهاشو نداشتم تایپکامو قفل کردم خیلی خیلی شرمندتم توروخدا بر بی احترامیم بهت نزاری صدات کردم‌اومدی دیدی تاپیکم‌قفله عزیزم‌ببخشید 😘😘😘