2777
2789
یعنی اگه بهش بگی چی شده که عوض شدی و من اینجوری ناراحتم و در عذابم و دلم نمیخواد این رابطه اینجوری ب ...

آره ببین میگه من رفتارم همینه نمیتونم تغییرش بدم 

بعد که همو می‌بینیم میگه من انقد مشغله دارم که گاها اینجوری میشه 

من حس میکنم نمیخواد ولی حق نداشت منو به خودش وابسته کنه 

تو برای خودت ازش بت ساختی بخدا یکم فکر کن  یکم به قضیه از یه بعد دیگه نگاه کن  بنظر من ...

هروقت میخوام فراموشش کنم یه چیز جدید یه خاطره قدیمی رو تداعی میکنه 

تا حالا دوسه تا پیشنهاد دوستی رو به خاطر دوست داشتنش و تو رابطه بودنم رد کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی مامان رادین 😍 امیدوارم بتونم به خودم اینو بفهمونم  این مدت انگار آسمون پاره شده و این ا ...

قرص اولترا منیزیم هم بخور،آرومت می‌کنه بی خیالت می‌کنه.در کنارش اولترا لیکوپن هم بخوری کلا دوپامین خونت بالا می‌بره و غم و غصه رو فراموش میکنی،منبع حرفام خانم دکتر محمد پور☺️☺️☺️ خودمم الان خوردم خیلی حالمو خوب میکنه

آره ببین میگه من رفتارم همینه نمیتونم تغییرش بدم  بعد که همو می‌بینیم میگه من انقد مشغله دارم ...

خب تو این حرفو بهش بزن با زدن این حرف تو بهش حق انتخاب میدی تو الان فکر میکنی اون بزور تو این رابطه مونده خوب اگه نخواد میره  و اگه نره هم میفهمی واقعا دوستت داره و تنها دلیلش مشغله کاریه خب این خیلی فرق میکنه با الان که بلاتکلیفی

قرص اولترا منیزیم هم بخور،آرومت می‌کنه بی خیالت می‌کنه.در کنارش اولترا لیکوپن هم بخوری کلا دوپامین خ ...

فک کنم باید به همین رو بیارم از دست کارای این آدم 

دوستم میگفت اگر بتونه بهت بیشتر از اینا اعتماد کنه، خیلی خوبه چون اون قبلا خیانت دیده 

خب تو این حرفو بهش بزن با زدن این حرف تو بهش حق انتخاب میدی تو الان فکر میکنی اون بزور تو این رابطه ...

پس یعنی فردا باهاش حرف بزنم 

بهش بگم واقعا دارم اذیت میشم حداقل لامصب بگو تو ام میخوای که بدونم موندنم بی فایده نیست 

پس یعنی فردا باهاش حرف بزنم  بهش بگم واقعا دارم اذیت میشم حداقل لامصب بگو تو ام میخوای که بدون ...

دقیقا باهاش حرف بزنم نمون تو رابطه ای که تهش معلوم نیس فقط عمرت هدر میره میدونی من میدونم وقتی آدم عاشقه هر ثانیه فکرش درگیر اون آدمه واقعا نمیتونه حتی عین آدم زندگی کنه تو داری عمرت رو پای کسی میذاری که اصلا مطمئن نیستی همونقدری برای تو با ارزشه براش باارزشی هستی یا نه

قرص اولترا منیزیم هم بخور،آرومت می‌کنه بی خیالت می‌کنه.در کنارش اولترا لیکوپن هم بخوری کلا دوپامین خ ...

سلام مامان رادین این دوتا قرص رو باید باهم خورد یا اگه یکیشم باشه خوبه چون منم خیلی زود عصبی میشم ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام مامان رادین این دوتا قرص رو باید باهم خورد یا اگه یکیشم باشه خوبه چون منم خیلی زود عصبی میشم مم ...

اگه دچار یبوست هستی، اولترا منیزیوم هفته اول دوازده ساعت یدونه بخور اگه یبوست نداری هر شب یدونه، اولترا لیکوپن دوز مصرفیش بستگی به خیلی چیزا داره، اگه بیماری خاصی نداری هر روز یه دونه بعد نهار بخور اگه کیست سینه ،تخمدان، التهاب و بیماری خود ایمنی داری هر هشت ساعت بخور