2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانم

وای چه خوب! 

دلم خیلی گرفته 

یکیو خیلی زیاد دوست دارم ولی واقعا درگیر شدم 

برای رابطه با من خیلی تلاش کرد و بعد که منو به خودش علاقه مند کرد خیلی سرد شده اصن أنور بي تفاوت شده 

بگو جیگر خودمم کباب بخدا

دارم دیوونه میشم اصن دوست ندارم از دستش بدم هرکار بگی کردم انقد کوتاه اومدم و بخشیدم ولی انگار هنوز نشده که دلشو بدست بیارم 

وقتی یادم میاد چقد تلاش کرد بهش پا بدم دیوونه تر میشم 

وای چه خوب!  دلم خیلی گرفته  یکیو خیلی زیاد دوست دارم ولی واقعا درگیر شدم  برای را ...

شاید تو فکر میکنی سرد شده و تنها دلیلش مشغله کاری باشه بهتر نیست باهاش حرف بزنی و دلیل رو بپرسی که اگه مطمئن شدی واقعا سزد شده رابطه رو تموم کنی و ببشتر از این خودت رو عذاب ندی؟

چرا باهاش حرف نمیزنی؟

اصن آدمی نیس که ابراز احساسات کنه فک میکنم به خاطر خیانتی هست که توی رابطه قبلش دیده خب منم غرور و بارها گذاشتم کنار و بهش گفتم که دوسش دارم اما انگار تا بخواد خودشو آماده ی یه رابطه جدی تر کنه، طول میکشه 

دارم دیوونه میشم اصن دوست ندارم از دستش بدم هرکار بگی کردم انقد کوتاه اومدم و بخشیدم ولی انگار هنوز ...

منم تجربه داشتم و اون رابطه رو تموم کردم یه مدت اذیت میشی ولی مطمئن باش مرور زمان حالت رو بهتر میکنه تو الان تو شرایط خیلی بدتری هستی

اصن آدمی نیس که ابراز احساسات کنه فک میکنم به خاطر خیانتی هست که توی رابطه قبلش دیده خب منم غرور و ب ...

مگه نمیگی خودش برای بدست آوردنت جنگیده؟ ابراز علاقه ازین قشنگ تر؟

شاید تو فکر میکنی سرد شده و تنها دلیلش مشغله کاری باشه بهتر نیست باهاش حرف بزنی و دلیل رو بپرسی که ا ...

میگه که خیلی درگیره ولی به نظرت یه آدم انقد درگیره که حتی وقتی میدونه حال جسمیت خوب نیست یه پیام نده ببینه چطوری بارها درکش کردم 

بهش گفتم همینکه تو سن کم رو پای خودشه خیلی خوبه اون لحظه ذوق میکنه از حرفام اما بعد دوباره همون اش و همون کاسه 

منم تجربه داشتم و اون رابطه رو تموم کردم یه مدت اذیت میشی ولی مطمئن باش مرور زمان حالت رو بهتر میکنه ...

ببین یه بار تموم کردم ولی انقد حالم داغون بود که دیدم نباشه نابود ترم