2777
2789
مگه نمیگی خودش برای بدست آوردنت جنگیده؟ ابراز علاقه ازین قشنگ تر؟

آره خیلی روزای اول وقتی میدیدم بعد خیانتی که دیده تونسته به من اعتماد کنه کلی ذوق کردم ولی الان میگم چرا اینجوریه 

بخدا که توقع بالایی نیست یه توجه و حمایت ساده مگه یه آدم چی میخواد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه که خیلی درگیره ولی به نظرت یه آدم انقد درگیره که حتی وقتی میدونه حال جسمیت خوب نیست یه پیام نده ...

من جای تو باشم بهش پیام میدم و حرف دلم رو میزنم دیگه اونجا انتخاب با اونه یا برای حفظ این رابطه میجنگه یا از خدا میخواد تمومش میکنه میدونی هیچی بدتر بلاتکلیفی نیست تو باید بدونی اون هنوز این رابطه رو میخواد یا نه 

مطمئن باش تکلیفت روشن بشه خیلی حالت بهتر از الان میشه

آره خیلی روزای اول وقتی میدیدم بعد خیانتی که دیده تونسته به من اعتماد کنه کلی ذوق کردم ولی الان میگم ...

میدونم الان هزارتا فکر تو سرته که چیشده عوض شده و تا وقتی باهاش حرفم نزنی نمیتونی بفهمی🫠

من تعجب میکنم از کسایی که میگن نباشه نابودم 

توروخدا انقد خودتونو کوچیک نکنین 

انقد خودتون رو وابسته یکنفر نکنین 

شما ارزشتون بالاتر از این حرفاست 

مگه یه مرد چیه یا کیه که بخاطرش نابود میشین

نمیدونم چی بگم😑

من جای تو باشم بهش پیام میدم و حرف دلم رو میزنم دیگه اونجا انتخاب با اونه یا برای حفظ این رابطه میجن ...

خودم بارها بهش فک کردم ولی انگار از قبل میدونم میخواد چی بگه

الان میگه آره خب معلومه میخوام ولی میدونی که تو بایه آدم با هزار تا دغدغه وارد رابطه شدی خب بپذیر 

بچه ها من اگر با این آدم جدی شم و ازدواج کنم نمیتونم انقد نبودنشو بهانه هاشو پدیرا باشم ولی از دوست داشتنش دیوونه شدم 

من تعجب میکنم از کسایی که میگن نباشه نابودم  توروخدا انقد خودتونو کوچیک نکنین  انقد خودت ...

تو درست میگی عزیزم ارزش داریم اینم میدونم ولی خب یه وقتایی احساس میکنی فراتر از یه دوست داشتنه 

خودم بارها بهش فک کردم ولی انگار از قبل میدونم میخواد چی بگه الان میگه آره خب معلومه میخوام ولی مید ...

یعنی اگه بهش بگی چی شده که عوض شدی و من اینجوری ناراحتم و در عذابم و دلم نمیخواد این رابطه اینجوری باشه  و اگر قرار باشه بهتر نشه و هر روز بدتر بشه وگرنه تموم بشه بهتره اون قبول نمیکنه؟خب خوبه که اینجوری حداقل دلت قرص میشه اونم این رابطه رو میخواد نه اینکه حس کنی تو فقط داری برای این رابطه میجنگی 

عزیزم پایان یه رابطه،مقدمات شروع یه رابطه بهتر فراهم می‌کنه.تو رشد کردی و لایق یه رابطه بهتر هستی، پ ...

مرسی مامان رادین 😍

امیدوارم بتونم به خودم اینو بفهمونم 

این مدت انگار آسمون پاره شده و این افتاده 

اولش میدوید که بهش یه جواب سلام بدم ولی الان 😔

سنتون هم خوبه  ولی من حس میکنم خرج گرون و کار زیاد و سخت باعث این رفتارا شده

آره خیلی درگیره من اینو میفهمم 

مثلا پیام سین میکنه جواب نمیده بارها گفتم این رفتار زشته و باز میگه سرم شلوغ شد حواسم نبود 

بعد قهر که میکنم میگه تو یهو ول میکنی باید باشی درک نمیکنی خب منم وقتی توجه نبینم واقعا از توانم خارجه 

تو درست میگی عزیزم ارزش داریم اینم میدونم ولی خب یه وقتایی احساس میکنی فراتر از یه دوست داشتنه 

تو برای خودت ازش بت ساختی بخدا

یکم فکر کن 

یکم به قضیه از یه بعد دیگه نگاه کن 

بنظر من ادم تنها باید خودشو اینجوری دوست داشت وخدای خودش 

بقیه هیچ...

رسیدی بهش که فبها نرسیدی ول کن بابا 

یکم فکر کن همین