2777
2789
عنوان

علائم سرماخوردگی و بارداری

1902 بازدید | 8 پست

سلام من تقریبا ۱۰ سیکل علائم سرماخوردگی داشتم پشتم و معده و پاهام و کل استخوان های بدنم درد شدید داشت و تب داشتم ولی فقط ۳ روز بود و خوب شدم چون هیچ وقت اینجوری نبودم که سه روزه خوب بشم و البته سردرد شدید من در حال اقدام هستم بنظرتون میتونه علائم بارداری باشه امروز۲۱ سیکل هستم و تست زدم منفی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حتی تو فیلماهم سرماخوردگی نشونه بارداری نیست

نمیخوام ناامیدت کنم اما دل بستن ب علائم اشتباهه

چون تو هرکسی فرق داره

خیلی زود بی بی چک زدی

بذار ۳ تا ۴ روز بعد از موعدت

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزدلم حتی تو فیلماهم سرماخوردگی نشونه بارداری نیست نمیخوام ناامیدت کنم اما دل بستن ب علائم اشتباه ...

باشه عزیزم ممنون من تقریبا ۱۰ ماهه تحت نظر هستم گفتم شاید باردار باشم خسته شدم😔

باشه عزیزم ممنون من تقریبا ۱۰ ماهه تحت نظر هستم گفتم شاید باردار باشم خسته شدم😔

قربونت بشم بسپار ب خدا وقتش ان شاالله به زودی میرسه

آرامشت از همه چی مهمتره من تا وقتی استرس داشتم ۷ ماه باردار نشدم بعدش زمانی ک آروم و بیخیالش شدم حامله شدم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
قربونت بشم بسپار ب خدا وقتش ان شاالله به زودی میرسه آرامشت از همه چی مهمتره من تا وقتی استرس داشتم ...

مرسی عزیزدلم ممنون ازت که بهم امید دادی حتما از این بعد بی خیال میشم و زیاد توجه نمیکنم به ای علائم  و به امید خدا انشا... ممنون عزیزدلم😘🥰

سلام عزیزم بنظرت میتونه علامت بارداری باشه الان اون علائم تمام شده ولی زیر شکم خیلی درد میکنه و حس س ...

ببین اصلا هیچ علایمی واسه قبل از بارداری نیست واقعا،باید منتظر باشی از موعد بگذره بی بی و آزمایش انجام بدی

ببین اصلا هیچ علایمی واسه قبل از بارداری نیست واقعا،باید منتظر باشی از موعد بگذره بی بی و آزمایش انج ...

سلام مرسی عزیزم باشه فردا با قرصهای استروژن و دوفاستون و لتروزول و کلومیفن از قرار معلوم باید پری بشم ولی الان هیچ درد و علائمی ندارم فقط یکم نه زیاد زیر نافم و تخمدان راستم درد میکنه انگار زخم توشه