2777
2789

قبلا رلم بوده ولی الان یک ماهه که من کات کردم

تقصیر خودشم بود و خیلی منو از خودش خسته کرده بود

نپرسید چیکار کرده چون من خودم صبرم زیاده و تا جایی که تونستم تحملش کردم و بهش فرصت دادم 

اما هنوزم ول کنم نیس 

هی میاد پیام میده 

منم دلم نمیخواد ناراحتش کنم چون از کات کردن من میدونم که به اندازه کافی ناراحت هس ولی طوری ازش خستم که حتی نمیخوام یه کلمه هم باهاش حرف بزنم

بگین چیکارش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو هرماه دوبار میرم حموم پیاز بخور قرار بزار باهاش 

خودش میزه دمپایی هاشم جا میزاره 

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

سلام

ببخشید اینجا کامنت دادم، آقایان ظاهرا نباید خیلی باشند اینجا.

بلاک کردن منصفانه و اخلاقی نیست، مگر در شرایط بحرانی.

باهاش منطقی حرف بزنین و بگین رابطه یک طرفه است و من علاقه ای به شما ندارم و لطفا تمومش کنین.

این رو بگین و دو سه بار جواب ندین و اگه باز ول کن نبود، اون موقع پیام بدین که مجبورم باکاتون کنم اگه ادامه بدین و باز اگه ادامه داد، آنگاه بلاک کنین

سلام ببخشید اینجا کامنت دادم، آقایان ظاهرا نباید خیلی باشند اینجا. بلاک کردن منصفانه و اخلاقی نیست ...

اره ممنونم ازتون 

اما باز هم تهش به ناراحت شدنش منجر میشه