2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
خیانت دیدم و دارم جدا میشم  ولی کاش جدا نمیشدم و میموندم و تحمل میکردم ک خدا حقمو بگیره

طلاق هم سخته خدایی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه خودم؟  خیلی خوب بودم براش،اونم انصاااافا خیلی خوب بود برام مهربون و پایه،خیلی مَچ بودیم،غ ...

چشونه اینا 😑😑😑😑😑😑😑 وقتی مشکلی نداری آخه چه کاریه🤦🏻‍♀️

چشونه اینا 😑😑😑😑😑😑😑 وقتی مشکلی نداری آخه چه کاریه🤦🏻‍♀️

هر بار دست روقران میذاشت که ببخشمش😑😶😑😐و هر بار قسم میخورد بار آخرشه.و هر بار کف پامو میبوسید و میگفت من فقط تورو میخوام،اونا شیطنت بودن ببخشید.(۴بار خودش مقصر بود،۳بار طرف پیش قدم شد و اقا وا داد)

با دو بچه فعلا طلاق عاطفی گرفتم.ولی عادی زندگی میکنیم که یچه ها بو نبرن. خیلی باهوشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هر بار دست روقران میذاشت که ببخشمش😑😶😑😐و هر بار قسم میخورد بار آخرشه.و هر بار کف پامو میبوسید و م ...

یه جور اعتیاده برای اینا 🙄

میدونی قبل ازدواج چجوری بوده ؟ دوست دختر و اینا داشته؟

واییی 😔 جدا شدی ؟

نه بابا جداشدن مگه به این آسونی هاست چجوری بچه های مثل دسته گلم رو بخاطر خیانت دوتاآشه ولاشه ول کنم😔😔من واقعا بدون بچه هام دق میکنم

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
یااااااا علی  . بیشتر تعریف کن توروخدا،هنگیدم

ببین من پسرم وحامله بودم صبح ساعت ۶ تا ۸ میرفتم آموزش رانندگی زمستون بود شوهرجاریمم تازه مغازه بازکرده بود پول نداشت دوربین و کرکره برامغازه بخره اونم چندماه نگهبانی مغازش رومیکردشباخونه نمیومد منم حامله بودم ازاین ور صبح هامیرفتم دکاروآزمایش و آموزش رانندگی و ماهی ۵ روزهم خونه بابام میموندم البته چون شهرمون دوره ، ایناهم براخودشون فرصت کرده بودن عشق وحال میکردن یبارکه من امتحان بودم روزسه شنبه صبح ساعت ۷ رفتم ۹ونیم اومدم بهش پیام داده بود بیاپایین کسی خونه نیست اونم گفته بود پریودم تمیزکه شدم بعد درخدمتت هستم عشقم 😳 ودوباره جمعه ساعت ۷ شب دقیقا شبی که من خونه بابام بودم قراره رابطه روگذاشته بودن شوهرم اومده بودخونه و ...... من همه اینهارو از پیام گوشی شوهرم خوندم

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
ببین من پسرم وحامله بودم صبح ساعت ۶ تا ۸ میرفتم آموزش رانندگی زمستون بود شوهرجاریمم تازه مغازه بازکر ...

الهی خیلی سخته 🥲 خدا بهت صبر بده.ایشالا خودت و بچه هات خوش باشین همیشه 💕

الهی خیلی سخته 🥲 خدا بهت صبر بده.ایشالا خودت و بچه هات خوش باشین همیشه 💕

خییییلییییی سخته ، جاری که باهاش مثل خواهربودیم ، ببین من چقدرمن برای شوهرم آبرو داری کردم نذاشتم آبروش بره بین فامیل وهمسایه فقط خانواده خودش میدونن حتی قهر نکردم برم خونه بابام گاهی وقتا ازمظلومیت خودم دلم برای خودم میسوزه وقتی پیام هاشون توذهنم مرور میشه باورکن فشارم میفته ( دلم برات یه ذره شده جیگرتوچی ؟، ژیلت نداشتیم حموم نرفتم ، اشکالی نداره ساده انجام میدیم ، آروم برون جون من ، دل تو دلم نیست زودبیا ببینمت ، ده دیقه دیگه بیادر روبازکن و.......... این پیام ها انگار تومغزم حک شده ) ۴ ماهه باردار بودم از روزی که فهمیدم خونریزی بینیم شروع شدهرروزمثل سیلاب ازبینیم خون میومد کلی آزمایش پلاکت خون و کم خونی و پولیپ و.. آخرش متخصص بهم گفت یا ازاسترس عصبی یا ضربه فیزیکی رگ بینیت پاره شده اون روزام رو حلالشون نمیکنم بهترین دوران زندگیم روبرام زهرمار کردن خداجوابشون روبده، الان هم هروقت بخوام رانندگی کنم حالم بدمیشه ازگواهینامه و رانندگی متنفرم وقتی یادم میفته این کار من براشون فرصت بوده دست وپام سست میشه پارسال ۲۶ بهمن بود فهمیدم چه بلایی سرم اومده

خییییلییییی سخته ، جاری که باهاش مثل خواهربودیم ، ببین من چقدرمن برای شوهرم آبرو داری کردم نذاشتم آب ...

ای کاش واکنش نشون میدادی انقد نمیریختی تو خودت غصه بخوری خود خوری کنی 🥲 آبروی جاریتم می‌رفت

ای کاش واکنش نشون میدادی انقد نمیریختی تو خودت غصه بخوری خود خوری کنی 🥲 آبروی جاریتم می‌رفت

نمیدونم چی درست بود چی غلط

ببین من پسرم وحامله بودم صبح ساعت ۶ تا ۸ میرفتم آموزش رانندگی زمستون بود شوهرجاریمم تازه مغازه بازکر ...

وای عزیزم بااینکه خودم تجربه ی خیانت دیدن دارم ولی عمیقا ناراحت شدم😶😶😶😶 ففط اینو میتونم بهت بگم که واقعاااا زن قوی و محکمی هستی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡   کیا فهمیدن؟ جدا شدید؟ اونا چطور؟ متوجه نشدی کدومشون شروع کننده ی این خیانت چندش و وحشتناک شده؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای خدا باورم نمیشه😫😫😫😫یه ادم چقدر میتونه کثیف باشه.ازحیوان پیشی گرفتن لعنتی ها

خییییلییییی سخته ، جاری که باهاش مثل خواهربودیم ، ببین من چقدرمن برای شوهرم آبرو داری کردم نذاشتم آب ...

منم ۲۶بهمن پارسال بود متوجه شدم شوهرم برای بار چهارم با اون زنیکه ی متاهل که دوتا بچه هم داشت،باز روهم ریختن و تماااام چت هاشون توذهنم حک شده و منم باردار بودم. ولی از فشار عصبی بچم از بین رفت و فوت شد💔💔💔خدا هزاران بار لعنتشون کنه