منم ۲۶بهمن پارسال بود متوجه شدم شوهرم برای بار چهارم با اون زنیکه ی متاهل که دوتا بچه هم داشت،باز رو ...
ازخدا میخوام هرجا زن ومرد لاشی وهرزه هست به بدترین درد مبتلا بشن الهی مثل سگ جون بدن بمیرن بگین آمین 🤲🤲من مجردا رو نمیگم ها اونا روکاری ندارم ، نمیدونم این چیه جدیدا کلا خانم های متاهل دارن وارد رابطه با مردا میشن ، چرا برای بارچهارم شوهرت با اونه نکنه واقعا دلش پیش اون گیره بنظرم این دفعه دیگه به شوهراون لاشی بگو ، برای بچت هم واقعا متاسفم الهی اون زنه مثل تو داغ فرزند ببینه تابفهمه درد یعنی چی آخه یکی نیست به اینا بگه آشغال اگرهم میخوایین کثافت کاری کنین برین سراغ مجردها بامرد متاهل چرا وارد رابطه میشین خداروشاهد میگیرم من خودم حتی اگربیرون بدون شوهرم برم آرایش هم نمیکنم تو۱۶ سالگی ازدواج کردم حتی توعمرم دوست پسرهم نداشتم ولی نمیدونم این چه بلایی بودسرمن نازل شد خدا لعنتشون کنه
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه مثل هم نیستن.این جا هم بیش تر میان از مشکلات زندگیشون میگن به خاطر همونه آدم بدبین می شه.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//