2777
2789
عنوان

خیانت

274 بازدید | 33 پست

چرا انقد خیانت زیاده آدم می‌ترسه ازدواج کنه🥲

از هر ده تا تاپیک یکیش خیانته 😬

دیگه دارم مطمن میشم ازدواج کنم رابطم سرد میشه بعد چند وقت 😑 

تجربه خودتون چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من ازخیانت سونامی بود فاجعه بود خیانت نبود که جاریم وشوهرم تویه ساختمون بهم خیانت کردن حتی رابطه هم داشتن من دوتابچه داشتم اون سه تا 😳😳

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

تجربه خودم؟  خیلی خوب بودم براش،اونم انصاااافا خیلی خوب بود برام مهربون و پایه،خیلی مَچ بودیم،غر نمیزدم،اونم هوامو داشت همیشه . رابطه ی ... هم گرم و عالی. ولی ۷بار خیانت چتی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

همه که مثل هم نیستن

بعدم اینجا یه سایت زنونست معلومه فقط از خیانت اقایون میگن 

خیانت فقط مختص اقایون نیست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

چون هیکس به داشته هاش قانع نیس

اونقدر ماجرای خیانت میبینم ک دیگه متنفر شدم از زندگی

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
تجربه من ازخیانت سونامی بود فاجعه بود خیانت نبود که جاریم وشوهرم تویه ساختمون بهم خیانت کردن حتی راب ...

یااااااا علی  . بیشتر تعریف کن توروخدا،هنگیدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیانت دیدم و دارم جدا میشم  ولی کاش جدا نمیشدم و میموندم و تحمل میکردم ک خدا حقمو بگیره

خیلی سخته با ادم خیانت کار زندگی کنی . جدا بشی آرامشت بیشتره. واس خودت ارزش قائل شدی🥲

تجربه من ازخیانت سونامی بود فاجعه بود خیانت نبود که جاریم وشوهرم تویه ساختمون بهم خیانت کردن حتی راب ...

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️