2777
2789
چقدررررر خوشحال شدم برات.انشالله به کوری چشم دشمنات تو خوشبختی غرق شی🥰

همچنین عزیزدلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزززدلم خداواست نگهش داره🥺🥺♥️ نه این کارو نکنی بری سقط کنی 🥺❤ نگهش دار بچهات هم دمت میشن عزیز ...

هی خواهر بچن میرن دنبال زندگیشون.اونا در مقابل من مسئولیت ندارن که.وظیفه منه نگهداری کنم.اما میگم همون یکی باشه از عهدش برمیام .بیشتر در توانم نیس.

کاش خدا خیلی زود به زندگی منم نکاهی بندازه.

و انشالله بغل شمارو با یه نینی سالم و صالح و خوشقدم پر کنه تا خوشبختیت کامل تر بشه❤️😘

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خواهر بچن میرن دنبال زندگیشون.اونا در مقابل من مسئولیت ندارن که.وظیفه منه نگهداری کنم.اما میگم هم ...

فدای تو آفتاب گردون جان❤❤❤♥️♥️🌷

از خدا میخوام که بهترین زندگی در سال بعد تجربه کنی و نگاه خدا به زندگیت بیفته♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فدای تو آفتاب گردون جان❤❤❤♥️♥️🌷 از خدا میخوام که بهترین زندگی در سال بعد تجربه کنی و نگاه خدا به ز ...

قوربونت عزیزم❤️

هزار برابر دعای قشنگت برای‌خودت😘😍🥰

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.