2777
2789
نمیدونم مامانم زیاد به بابام رو نمیده  اره از وقتی برادرم مرده اینجوری شده مامان بابام همو مقص ...

بمیرم براش

هیچ کس نمیدونه اون چی میکشه😭

عادیه تا مدتها بگذره کمی آروم بشن😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم..خوبی...مامانت قبلن شاد بود یا غصه پرست بود؟

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
نمیدونم مامانم زیاد به بابام رو نمیده  اره از وقتی برادرم مرده اینجوری شده مامان بابام همو مقص ...

خیلی شرایط مامانت سخته فقط باید خودش اراده کنه تا به زندگی برگرده بنظر من،،ازین که دنبال مقصر میگرده معلومه خودشو هم مقصر مرگ برادرت میدونه بخاطر همینه نمیتونه آروم بشه خدا به دلش صبر نازل کنه ان شااله ،،دستشو بگیر برا آرامشش آیت الکرسی بخون 

خیلی شرایط مامانت سخته فقط باید خودش اراده کنه تا به زندگی برگرده بنظر من،،ازین که دنبال مقصر میگرده ...

فقط خودش 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

[QUOTE=275481340]فقط خودش [/QUOیکی از آشناهای ماخیلی سال پیش دختر ش رو تو تصادف از دست دادخودش میگف داشتم دق میکردم آخرسر یه روز به خدا گفتم خودت مصیبتو دادی خودتم صبرشو بهم بده میگف از فرداش دیگه آروم شدم 

[QUOTE=275481340]فقط خودش [/QUOیکی از آشناهای ماخیلی سال پیش دختر ش رو تو تصادف از دست دادخودش ...

بله آدما تا از مرحله شوک بیرون نیان و وارد پذیرش نشن به آرامش نمی رسن... گفتنش راحته البته... اینکه همه اتفاقات تو دایره خواست الهی هست و بیشتر اتفاقات نتیجه عمل اشتباه خودمون هست... خودم رو میگم 

خودت رشته ت انسانی بوده عربی بلدی ولی اگه خواستی توجه ش میشه خدا یا من امیدم رو از خلق قطع کردم و تو امید منی