2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم بعد ازدواجم کم حوصله تر شدم 

دیبا بخدا خودت هم به مشاوره و دکتر نیاز داری دکتر که خجالت نداره برو تا حالت خوب بشه عزیزم تا کی اینجوری افسرده و بی حوصله 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
مامان من فقط خودشو میزنه گریه میکنه هر کی میبینه میگیم یک ساله مرده یجوری هر روز گریه میکنه انگار هم ...

عزیزمم خدارحمت کنه برادرت رو😭😭😭😭🖤🖤

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

خدارحمتش کنه  گلم ولی تنها راه مادرت که آروم بشه قرآن خوندنه یه بنده خدا بود پسرش فوت کرد اینقد ناله میزد وگریه میکرد که خانم معلم تو کوچشون رد شد صداشو اشنوفت رفت در زد وپرسید چه شد گفت پسر فوت کرد گفت دوست داری براش قرآن بخونی گفت بلد نیستم گفت خودم یادت میدم هروز میرفت بهش یاد میداد تا بنده خدا آروم شد وفقط براش قرآن میخونه

خودم بعد ازدواجم کم حوصله تر شدم 

منم یه روزایی کم حوصله مشم.هرشب قرص آهن بخور.اگه ویتامینDبدنت کمه هفته یکی قرص بخور.اگه کم نیست ماهی یدونه قرص.واسه من خیلی تاثیر داره هم انرژی داری هم  حوصله. من رو اخلاقمم تاثیر  میذاره

دیبا چرا مامانت از بابات متنفره؟بخاطر غم وناراحتیش اینطوری شده ؟

سوال منم هست... و اینکه چقدررر دیبا شبیه مامانشه

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
دیبا چرا مامانت از بابات متنفره؟بخاطر غم وناراحتیش اینطوری شده ؟

نمیدونم مامانم زیاد به بابام رو نمیده 

اره از وقتی برادرم مرده اینجوری شده مامان بابام همو مقصر میدون یکیش میگه تو چرا اسلحه رو دادی بهش اون یکی میگه تو چرا اسلحه رو با تیر پر کرده بودی