2777
2789
عنوان

بی بی چک

499 بازدید | 90 پست

تنبلی تخمدان دارم.۴ روز از موعدم گذشته صبح بی بی گذاشتم یه خط بود ولی وقتی خیلییییی دقت میکنم به انگار یه سایه کمرنگ سمت T هست.نمیدونم چرا الان پریودم نمیشم.الان حس کردم خیس شدم حتما پری شدم ولی وقتی دیدم ترشح مث آب بود.بنظرتون باردارم یا میخام پری بشم؟؟

عکس میذاری

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه قبل لتروزل و آمپولhcg که با چهارتا فولیکول ۱۹_۱۹_۱۶_۱۴ باردار نشدم.ولی این ماه هیچی نخوردم گفتم ...

ان شاالله بارداری 

منم قبل از اقدام چکاپ که انجام دادم تخمدان سمت راستم دکتر گفت یکم تنبل شده ولی یدونه فولی ۱۹ داری بهم دارو نداد،الان ماه پنجم تو اقدامم باردار نشدم به نظرت خودم دادو بگیرم بخورم 

جلسه قبل لتروزل و آمپولhcg که با چهارتا فولیکول ۱۹_۱۹_۱۶_۱۴ باردار نشدم.ولی این ماه هیچی نخوردم گفتم ...

برا من دقیقا اینحوری شد ، ماه بعد از آمپولها باردار شدم که دکترها میگن تاثیر آمپول ها بوده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ان شاالله بارداری  منم قبل از اقدام چکاپ که انجام دادم تخمدان سمت راستم دکتر گفت یکم تنبل شده ...

اولا بدونه نسخه دارو نمیدن.بعدش دکتر بهتر میدونه چی بهت بده تو مشکلت زیاد حدی نیس میتونی طب سنتی هم بری

برا من دقیقا اینحوری شد ، ماه بعد از آمپولها باردار شدم که دکترها میگن تاثیر آمپول ها بوده 

منم گفتم شاید تاثیر ماه قبل باردار بشم.ولی بی بی زدم خط دوم به زور میبینم اونم تو روشنایی.بنظر خودم میگم اگه باردار باشم ۴ روز گذشته باید خط پررنگ باشه