2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 90 پست
احتمال بارداری داری ترشح ابکی از علایم بارداری

منم پری نشدم ۴۲ روزه .دکتر بی بی چک زد هاله کم رنگ داشت ولی گفت منفی هستش من بازار میگردم خونه میام ترشحات آبکی میاد ممکن منم باردار باشم ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عکس آزمایش شوهرمو بزارم میتونی تفسیر کنی شما هم؟

اره بذار 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منم پری نشدم ۴۲ روزه .دکتر بی بی چک زد هاله کم رنگ داشت ولی گفت منفی هستش من بازار میگردم خونه میام ...

برو آزمایشگاه آزمایش تیتر بتا بده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایشالله    بخدا حتی از شوهرمم دیگه خجالت میکشم

عزیزم‌تاپیک‌هامو دنبال کن برا بارداری😍شاید بتونم کمکت‌کنم

مــــحـ یــه دخــــتــرم لــــج کــنـم دنـــیـــارو کـــج مـیـــکــنــم🫣😝💕💜
یکسالو نیم.هرماه چندتا بی بی میزنم و هیچی

عززززیزم غصه نخور خدا به وقتش انقدرررر قشنگ بهت بده خودتم باورت نشه 

من داداش و زنداداشم هر دو مشکل داشتن داداشم عمل کرد رفتن پژوهشکده رویان قرار شد آی یوآی یا آی یو اف کنن(زیاد سر در نمیارم کدومش بود)نوبتم گرفتن ولی زنداداشم طبیعی باردار شد دیگه نرفتن دکتر خدا ی پسر بهشون داد دوباره بعد از ۵ سال یدونه دیگه طبیعی باز پسر خدا بهشون داد

اتفاقا زنداداشم چند روز پیش گفت رفتم دکتر چکاپ و سونو دکتر گفته بچه داری گفتم آره گفته آخه تخمدونات خاموش خاموشن گفتم نکنه بچه نداشته باشی

عالیه ماشاالله، انشالله به زودی باردار میشی 

این آزمایش که نشون نمیده باید بره مراکز ناباروری ازمایش بده شوهرم من با ازمایش بیرون سالم بود ولی مراکز ناباروری واریکوسل گرید ۳ بود 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت