2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا پس این آزمایش واسه چیه.دکتر گفت همین آزمایش کافیه

چرت گفته منم دکتر گفت خوبه مراکز ناباروری ازمایش داد مشکل داشت عمل کرد پیش دکتر ارولوژی حداقل ببر مایعنش کنه برای شوهرمن پروگروسیو ۷۰ بود حالا یعنی اوکی اوکی بود

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

واریکوسل تو همینا هم دیدم نشون میده

وزسکوزیته واریکوسل رو نشون میده برای شما نرمال نوشته .من خودم آزمایشگاه آزمایش اسپرم انجام میدادم دکتر نمی ذاشت  اَبنرمال رد کنم وقتی اسپرم زیادبود میگفت ویسکوزیته نرمال برن  در حالی نرمال نبود

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

یعنی هیچ مشکلی نداشت؟؟راستی تعداد اسپرم های سالمش چند ملیونه میدونی؟

پنحاه و سه درصد اسپرم عالی داره ، سالم و سریع 

خیلی خوبه اصلا نگران نباش 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پنحاه و دو درصد اسپرم عالی داره ، سالم و سریع  خیلی خوبه اصلا نگران نباش

خیلی ممنون قشنگم.آخه الان اینجا یکی بود میگفت این آزمایش ارزش نداره منم شوهرم اینطوری بوده ولی بردم مرکز ناباروری آزمایش داده واریکوسل داشته  

منم سه روز از موعدم گذشته هنوز پری نشدم 

خیلیم گرسنم میشه و تکرر ادرار دارم

بیبی هم منفی بود 

به نظرتون باردارم؟؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
خیلی ممنون قشنگم.آخه الان اینجا یکی بود میگفت این آزمایش ارزش نداره منم شوهرم اینطوری بوده ولی بردم ...

ببین از طرفی درست میگه ، بعضی دکترها همین آزمایش رو قبول دارن بعضیا فقط مراکز ناباروری ، چون اینها رو با دستگاه میشمارند که دقیق نیست ولی مراکز ناباروری با چشم و میکروسکوپ میشمارند ، 

منم دکترهای مختلف رفتم بغضیاش اینو قبول داشتن بعضیا اونو 

من همسرم مراکز ناباروری هم آزمایش داد که جوابش ضعیفتر بود نسبت به این آزمایش

اما میدونی چون شوهرم هر دو نوع آزمایش رو داده می‌دونم که الان این آزمایش خوبه 

چون شوهر من این آزمایشش هم به خوبی شوهر شما نبود و مورفولوژی و سرعتش کم بود ، مراکز ناباروری هم که آزمایش داد باز حتی کمتر هم نشون داد ، 

ولی شکر خدا با لطف خدا و دارو باردار شدم

به شوهرت روزی دوتا فرتیل اید بده، یکی صبح یکی عصر، اصلا هم به خودت استرس نده آزمایشش خوبه ، اگه خودت تنبلی داری اونو درمان کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سابقه داشتی عقب بندازی؟

نه اصلا

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
راستی شنیدم قرص ویتاگونس خوبه.سرخود بخورم خوبه بنظرت؟؟

اونو همین جا تو سایت شنیدم ، سرخود نخور با دکتر مشورت کن 

ببین از طرفی درست میگه ، بعضی دکترها همین آزمایش رو قبول دارن بعضیا فقط مراکز ناباروری ، چون اینها ر ...

آخ تنبلی پدرمو در آورد.میگم با دارو با چهارتا فولیکول باردار نشدم در کل امیدم نا امید شد