2821
2789
عنوان

چی درست کنم

206 بازدید | 21 پست

دلم زرشک پلو با مرغ میخواد ولی نه اینکه خودم درست کنم یکی از فامیل های دورمون که کلی ازم دوره😂🤦🏼‍♀️

غذایی که خودم درست کنم اصلا نمیتونم بخورم 

دلم مرغ سرخ کرده میخواد ولی اگه بوش بهم بخوره نمی‌خورم 

یه بسته گوشت از صبح گذاشتم بیرون ولی نمیدونم چجوری درست کنم که بتونم بخورم سرما هم خوردم🥴

شما بگید چجوری درستش کنم  شاید بتونم بخورم 

تا 2میخوام آماده بشه میندازم تو زود پز 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کباب تابه ای

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
من دیروز پختم جاتون خالی ولی دلم غذایی عروسی میخواد 😫

وای منم دلم عجیب غذایی عروسی میخواد بابام رفته بود یه عروسی گفتم برام یه دونه غذا بگیر خودت نخور برا من بیار گفت غذاشون خیلی بد بوده خودمم نخوردم🤦🏼‍♀️

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
من دمپخت درست میکنم گوشت و گوجه و ادویه و اینا رو  میذارم بپزه بعد برنج بهش اضاف میکنم منی ک کت ...

وای دلم خواست ولی خیلی گلوم درد می‌کنه نمیتونم برنج بخورم🤦🏼‍♀️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش