2777
2789
عنوان

چی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست
وای دلم خواست ولی خیلی گلوم درد می‌کنه نمیتونم برنج بخورم🤦🏼‍♀️

نرم درست کن عزیزم من که دمی گوجه و دمپختا رو اینقد نرم درست میکنم همون موقع هم یکم اب خورشت روشه بعد هم میزنم قاطی شه میخورم وای پاشم درست کنم 😪😅

من برم فعلا پیاز خورد کنم تا ببینم قرار چی بپزم🤦🏼‍♀️

کاش الان یکی در خونم رو میزد برام غذا می‌آورد

دلم غذاهایی مادرشوهرم رو میخواد ولی روم نمیشه بهش بگم🤦🏼‍♀️💔مامانم میگه بهش بگو گناهه نمیگی من روم نمیشه 

چندبار هم رفتم اونجا خواهرشوهرم آشپزی می‌کنه😣😕اصلا نتونستم بخورم 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی الکی گفته حتما دلت نخواد😅😁

منم همین فکر رو کردم ولی عموم هم باهاش بود اومدن خونه غذا خوردن گفتن گوشت ها تلخ بودن 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
یه سوال من وقتی مهمون دارم دست پختم عالیه ولی برا خودمون درست میکنم معمولی سرش چیا😅😅😅

دقیقا منم همینجوری اینقدر خوشمزه میشه همه تعریف میکنن 

فک کنم چون برا مهمون میشینم با حوصله درست میکنم که یه وقت گند نزنم😂

پس راست گفته الهی😍همسر منم هر عروسی بره میاد خونه غذا میخوره میگه بد بود ☹😒

من تازه حامله بودم نمی‌دونستم 

شوهرم رفته بود عروسی خواهرزاده دوستش حالا جالبه منم یه عروسی دیگه . بودم ولی خدای شامشون بد بود😂🤦🏼‍♀️بعد به  شوهرم گفتن

باید برام از اون عروسی غذا بیاری مثل بچه ها تو عروسی میخواستم برای غذایی اون عروسی که شوهرم رفته بود گریه کنم 😂بنده خدا رفته بود خونه زنگ زده بوده به دوستش گفته یه دونه غذا به من میدی اونم یه دونه بهش داد 

نشستم تا ته خوردم 

تازه فرداش فهمیدم چرا اونجوری. شده بودم😂