2777
2789
عنوان

قیمه با مرغ

430 بازدید | 10 پست

بچه بار اولمه میخوام قیمه با مرغ درست کنم کلا درست نمیکردم اگرم درست میکردم مگه با گوشت حالا واسه امشب میخوام با مرغ درست کنم گوشت ندارم 

میشه بگیدی چطوری درست میکنید که عالی  میشه 

مرحله به مرحله مرسی

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

من یبار خوردم خونه کسی خیلی بیخوده مرغتو حیف میکنی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه مرغ و مربع تیکه کن با پیاز حسابی تفت بده لپه رو هم کامل تفت بده بارب

بزار جابیفته البته من خودم تاحالا با مرغ درست نکردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من تو بارداری کلا گوشت قرمز نمیخوردم

یکبار درست کردم😶 خیلی ترکیب سمی ای بود از نظرم😐

نه قیمه ش رو خوردم نه قورمه سبزیش رو😶

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اتفاقا من گاهی توی خورشت مرغ لپه میریزم با لیمو عمانی خیلی خوشمزه میشه،عاشقشم یعنی 

از قبل لپه رو خیس میکنم ۲ ساعت خوبه

اول پیاز داغ میکنم بعد مرغها رو توش تفت میدم بعد لپه ها رو تفت میدم ادویه میزنم و رب  و بعدش آب میریزم تا ۲ ساعت با حرارت ملایم اجازه میدم خورشتم جا بیوفته 

نیم ساعت آخر لیمو عمانی رو پوستش رو میگیرم میندازم تو خورشت

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من کلاً ب مامانم میگم هم قیمه هم قورمه رو با مرغ درست کنه خیلی‌ خوشمزه است و دوست دارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

همون مراحل با گوشتو با مرغ درست میکنم عالی میشه

فقط فرقش اینه با مرغ زودتر از با گوشت اماده میشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏