2777
2789
عنوان

بچه ها من دیگ نرفتم واس قهر😥

172 بازدید | 17 پست

تاپیکای قبلی رو بخونید متوجه میشید.شوهرم اعتیاد داره دیشب بحث کردیم کتکم زد منم زدمش بعد اومد بغلم کرد که ببخشید و... منم محل ندادم گفتم گمشو اون ور .من فردا تکلیفمو مشخص میکنم.ولی امروز خواب بودم مامانم زنگ زد .گفتم من میخوام بیام این اذیتم میکنه نگفتم کتک میزنه .گفت فعلا صبر کن ما کوچ کنیم اونحا بعد بیا (آخه دهاتن میخان کوچ کنن اینجا ) مامانم میگ اگ تو قهرکنی بیای بابات دیگ کوچ نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو این فرصت اخرِ که بهت دادم😶

ن بابا نمیخوام اینجوری بگم واقعا دیگ ازش نفرت پیدا کردم .کلا نمیخوام اصن بهش محل بدم .ولی خیلی بدم اومد ک نتونستم برم بچزونمش

الان چیکار کنم اومد خونه چجور رفتار کنم .آخ گفته بودم میخام برم

اینقدر از این مزخرفات آدم تو عصبانیت میگه دو دقیقه بعد فراموشش میکنه گیر کردی رو اینکه رو حرفت واستی چقدر شخصیتت خسته کننده است ،یعنی به پای دستورات خدا و قولی که میدیش هم اینقدر با اراده هستی ؟

🤭😝✌️
اینقدر از این مزخرفات آدم تو عصبانیت میگه دو دقیقه بعد فراموشش میکنه گیر کردی رو اینکه رو حرفت واستی ...

ن ولی فک میکنه من نرفتم هر کاری میتونه بکنه بگه این ک هر بلایی سرش میارم نمیره😥

ن ولی فک میکنه من نرفتم هر کاری میتونه بکنه بگه این ک هر بلایی سرش میارم نمیره😥

چه ذهن خوددرگیری داری اینقدر حساب کتاب نکن بجا این و اون قضاوت نکن شاید اون اینجوری از موندنت دلگرم بشه 

🤭😝✌️