بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا دم مرگ میری بر میگردی حمله عصبی هست من یه بار بهم دست خیلی اون روز عصبی شدم شبش تو خواب احساس خفگی کردم سریع رفتم حیاط هر کار میکردم نمیتونستم نفس بکشم احساس کردم زیر پام خالی شد زبونم قفل شده بود نفهمیدم چی شد افتادم کف حیاط بردنم بیمارستان گفتن پانیک بوده حمله عصبی
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من به دکتر عمومی گفتم،گف خیلیا اینجورین،برام قرص پرانول۱۰داد،گف اینجور شدی بخور اروم میشی،ضرر هم نداره قرصش،چون حتی موقعی که باردار شده بودم به دکترم گفتم،گفت ضرر نداره برات
یه بارشدم درحدی که امبولانس اومدببره بیمارستان ولی خوب شدم تا برسن بالاسرم.تپش قلب شدیییید احساس مرگ ینی صد درصد فکر میکنی اخرین لحظات عمرته.دست و پام خشک و کج و سفت و دردناک شده بود لرز شدید و سرد شدن بدن درحدی که رنگ پوستم ولبام مثل گچ سفید و بیرنگ شده بود انگار یه قطره خون نداشتم.رفتم روانپزشک یه حرفی زد خیلیییی روم تاثیر گذاشت گفت این حمله ی پنیکه اگه وسط بر بیابونم تنهام باشی و بهت دست بده هیچیت نمیشه کشنده نیست و ذهنیه😶 واقعا دیگه حمله بهم دست نداد وقتی فهمیدم خطرناک نیس وبا این اطمینان خیالمو راحت کرد.
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد