2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا دم مرگ میری بر میگردی حمله عصبی هست من یه بار بهم دست خیلی اون روز عصبی شدم شبش تو خواب احساس خفگی کردم سریع رفتم حیاط هر کار می‌کردم نمیتونستم نفس بکشم احساس کردم زیر پام خالی شد زبونم قفل شده بود نفهمیدم چی شد افتادم کف حیاط بردنم بیمارستان گفتن پانیک بوده حمله عصبی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من به دکتر عمومی گفتم،گف خیلیا اینجورین،برام قرص پرانول۱۰داد،گف اینجور شدی بخور اروم میشی،ضرر هم نداره قرصش،چون حتی موقعی که باردار شده بودم به دکترم گفتم،گفت ضرر نداره برات

از ساعت 5 اومده سراغم تا الان نتونستم بخوابم  ناشتا 4 نخ سیگارم کشیدم کاش میمردم تموم میشد

با سیگار بدتر میشه

تنفس شکمی و ورزش های دراز کش و آهنگ های بدون کلام. 

ناشتا هم نکش چون انرژی ات رو تحلیل میده

البته خاک تو سر مشکلات زندگی

با سیگار بدتر میشه تنفس شکمی و ورزش های دراز کش و آهنگ های بدون کلام.  ناشتا هم نکش چون انرژی ...

من سر مشکلی ک دارم افتادم تو این بدبختیا 

دارم پر پر میشم سیگار ارومم نمیکنه دیگ 

قرص بیخیالی هم روم اثر نداره فکرم اشغاله/...

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

یه بارشدم درحدی که امبولانس اومدببره بیمارستان ولی خوب شدم تا برسن بالاسرم.تپش قلب شدیییید احساس مرگ ینی صد درصد فکر میکنی اخرین لحظات عمرته.دست و پام خشک و کج و سفت و دردناک شده بود لرز شدید و سرد شدن بدن  درحدی که رنگ پوستم ولبام مثل گچ سفید و بیرنگ شده بود انگار یه قطره خون نداشتم.رفتم روانپزشک یه حرفی زد خیلیییی روم تاثیر گذاشت گفت این حمله ی پنیکه اگه وسط بر بیابونم تنهام باشی و بهت دست بده هیچیت نمیشه کشنده نیست و ذهنیه😶 واقعا دیگه حمله بهم دست نداد وقتی فهمیدم خطرناک نیس وبا این اطمینان خیالمو راحت کرد.

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد