2777
2789

سونو واژینال رو نمیگم  منظورم سونو از تخمدان و لگنه 

یه دفعه پریودم شروع شد. معمولا از اول ماه شروع میشه این دفعه سه روز مونده به اتمام ماه شروع شد 

الانم نمیدونم چیکار کنم  برا این ماه دکتر برام سونو نوشته بود اگه امروز هم نرم فک کنم اعتبارش رو از دست بده 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

دکترت نگفت سونو رو چه روزی از سیکل بدی؟ معمولا اواسط سیکل این سونو انجام میشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من سوم پریودی میرم همیشه 

سنو داخلی هم میکنه 

اتفاقا باید تو پریودی بری 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
عزیزم من سوم پریودی میرم همیشه  سنو داخلی هم میکنه  اتفاقا باید تو پریودی بری

عه؟؟من اخه کیست تخمدان دارم به خاطر اون میرم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
عه؟؟من اخه کیست تخمدان دارم به خاطر اون میرم 

مشخص میشع همه جی 

مهم نیس پریودی یا نه 

روز سوم حجمش کمتر میشه ؟؟

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
مشخص میشع همه جی  مهم نیس پریودی یا نه  روز سوم حجمش کمتر میشه ؟؟

الان روز سورمه حجمش کم تره فعلا که خون ریزی ندارم زعفرون دم کرده بودم بخورم ولی فعلا اینکارو نمیکنم میترسم باز بشه بیاد 

الان آرامش قبل طوفانه 😅

الان روز سورمه حجمش کم تره فعلا که خون ریزی ندارم زعفرون دم کرده بودم بخورم ولی فعلا اینکارو نمیکنم ...

😂😂🤣🤣