2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست
پس چطور میفهمن قلبش تشکیل شده یا نه

بعد از هشت هفتس عزیزم تا هفته هفت اصلا تشکیل نمیشه فقط ساک حاملگیه با کیسه زرده بعدش میشه قلب و جنین که یه دفعه بذار هفته هشتم

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 
میشه زمان پریودی هیچکدوم ازعلائم پریودی رو نداشت وبارداربود؟؟یاباید حتما علائمو داشته باشیو پریود نش ...

میشه بدون علائم باشی من علائم نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه زمان پریودی هیچکدوم ازعلائم پریودی رو نداشت وبارداربود؟؟یاباید حتما علائمو داشته باشیو پریود نش ...

اره میشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بعد از هشت هفتس عزیزم تا هفته هفت اصلا تشکیل نمیشه فقط ساک حاملگیه با کیسه زرده بعدش میشه قلب و جنین ...

اگ الان برم حامله باشم ساک حاملگی دیده میشه؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میشه بدون علائم باشی من علائم نداشتم

دعا کن برام باردار باشم🥺

اگ الان برم حامله باشم ساک حاملگی دیده میشه؟ 

نه زوده باید آزمایش بدی اگه مثبت بود تیتر بدی تیتر اگر بالای هزار باشه ساک دیدع میشه اگر نباشه باید صبر کنی

نه زوده باید آزمایش بدی اگه مثبت بود تیتر بدی تیتر اگر بالای هزار باشه ساک دیدع میشه اگر نباشه باید ...

قبل موعدم بیبی زدم منفی شد

ایشالا هستی عزیزم آز بده فردا مارو هم بی خبر نذار ایشالا ک خوش خبر باشی

انشالله. زیر دلم خیلی تیر میکشه کاش کسی و اینا نباشه

ایشالا که نی نیه

انشالله. شما الان بارداری؟ 

بله عزیزم

انشالله بسلامتی بغلش کنی. دعای تو براورده میشه