یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست سلام خانوما. من موعدم دیروز بود درد شدید پریودی اومد ولی پری نشدم دیگ درد پری ندارم ترشح دارم سمت چپ تخمدانمم حس میکنم یچی هست. پریود امم همیشه منظم بود. سه ماهه اقدامم. ممکنه باردار باشم؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/11/30 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 پس چطور میفهمن قلبش تشکیل شده یا نه بعد از هشت هفتس عزیزم تا هفته هفت اصلا تشکیل نمیشه فقط ساک حاملگیه با کیسه زرده بعدش میشه قلب و جنین که یه دفعه بذار هفته هشتم خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 میشه زمان پریودی هیچکدوم ازعلائم پریودی رو نداشت وبارداربود؟؟یاباید حتما علائمو داشته باشیو پریود نش ... میشه بدون علائم باشی من علائم نداشتم خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 میشه زمان پریودی هیچکدوم ازعلائم پریودی رو نداشت وبارداربود؟؟یاباید حتما علائمو داشته باشیو پریود نش ... اره میشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 بعد از هشت هفتس عزیزم تا هفته هفت اصلا تشکیل نمیشه فقط ساک حاملگیه با کیسه زرده بعدش میشه قلب و جنین ... اگ الان برم حامله باشم ساک حاملگی دیده میشه؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 میشه بدون علائم باشی من علائم نداشتم دعا کن برام باردار باشم🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 اگ الان برم حامله باشم ساک حاملگی دیده میشه؟ نه زوده باید آزمایش بدی اگه مثبت بود تیتر بدی تیتر اگر بالای هزار باشه ساک دیدع میشه اگر نباشه باید صبر کنی خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 دعا کن برام باردار باشم🥺 ایشالا هستی عزیزم آز بده فردا مارو هم بی خبر نذار ایشالا ک خوش خبر باشی خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 نه زوده باید آزمایش بدی اگه مثبت بود تیتر بدی تیتر اگر بالای هزار باشه ساک دیدع میشه اگر نباشه باید ... قبل موعدم بیبی زدم منفی شد _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 قبل موعدم بیبی زدم منفی شد قبل موعد نشون نمیده یه روز بعد موعد بزن خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 ایشالا هستی عزیزم آز بده فردا مارو هم بی خبر نذار ایشالا ک خوش خبر باشی انشالله. زیر دلم خیلی تیر میکشه کاش کسی و اینا نباشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 انشالله. زیر دلم خیلی تیر میکشه کاش کسی و اینا نباشه ایشالا که نی نیه خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 ایشالا که نی نیه انشالله. شما الان بارداری؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas_hsn عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 405 انشالله. شما الان بارداری؟ بله عزیزم خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد....
بهسا۶۹ عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 153 حتما میگم دعا کن باردار باشم. چشم هرچی خیروصلاحته انشاالله که بی دردسر یه صحیح وسالم خدابت بده برای منم دعا کنید منم خیلی دلم میخاد
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 بله عزیزم انشالله بسلامتی بغلش کنی. دعای تو براورده میشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡