2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست
من ۴۱ سالمه میتونم سال دیگه باردار بشم یا دیره؟ امسال کار دارم به درسای پسرم میرسم ضعیفه درساش

بلهه خیلی از بازیگرا تو این سن باردار شدن

ولی حتما حتما باید تحت نظر پزشک باشین 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دل به علائم نبند فردا بی بی چک بزن ایشالا ک مثبت بشه

میرم سونو بدم. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالش هست که باردارباشی

دعا کن باشم. صب میرم سونو بدم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دعا کن باشم. صب میرم سونو بدم

سونو ک چیزی نشون نمیده برو ازمایش بده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حسم میگه آره  بی بی بزن فردا

ای خدا یعنی میشه🥺فردا میرم سونو بشم

سونو ک چیزی نشون نمیده برو ازمایش بده

چرا کنترل بارداری نشون میده

منم ۴۰ سالمه .برا دومی اقدام میکنم.پسرت چتدسالشه؟

۱۴

پسر کوچیکم ۴ سالشه تنهاس هم بازی نداره اون پسر ۱۴ سالم چش دیدن بچه کوچیکمو نداره هولش میده با پا محکم وقتی سمتش میره

میخوام یه بچه دیگه بیارم هم بازی این بشه

انشاالله که هستی بیبی چک بزن لطفا به ماهم بگو 

حتما میگم دعا کن باردار باشم. 

ای خدا یعنی میشه🥺فردا میرم سونو بشم

😍اگه خدا بخواد یعنی میشه عزیزم 

ایشالا ک جواب مثبت بگیری

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
شما آمپول آزادسازی زدی؟

نه گلم. طبیعی اقدام بودم. میرم دکتر سونو بدم شاید کیست داشته باشم نمیدونم چون پریود امم منظم بود این ماه اینطور شدم. دعا کن باردار باشم

😍اگه خدا بخواد یعنی میشه عزیزم  ایشالا ک جواب مثبت بگیری

انشالله 🥺🥺🥺

نه نمیده من رفتم تا هشت هفته هیچی نشون نمیداد واژینال میکنن اونم خطر داره یه آزمایش بده راحت

پس چطور میفهمن قلبش تشکیل شده یا نه