2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست
میشه بدون علائم باشی من علائم نداشتم

الان دوروز پریودیم عقب افتاده وهیییچ علائم پریودی ندارم البته تنبلی تخمدان هم دارم

همیشه یک هفته قبل ازموعدپریودیم سینه هام دردمیکردن دل درد وکمردردداشتم ولی ایندفعه اصلا خبری نیس

انشالله بسلامتی بغلش کنی. دعای تو براورده میشه

ایشالا عزیزم ایشالا دامن شما و همه منتظرام سبز بشه چون خودم منتظر بودم درک میکنم مدام دعا میکنم هرکی چشم انتظاره زودتر مادر بشه

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دوروز پریودیم عقب افتاده وهیییچ علائم پریودی ندارم البته تنبلی تخمدان هم دارم همیشه یک هفته قب ...

دو سه روز صبر کن اگه نشدی آز بده ایشالا ک بارداری باشی

چشم هرچی خیروصلاحته انشاالله که بی دردسر یه صحیح وسالم خدابت بده برای منم دعا کنید منم خیلی دلم میخا ...

انشالله خدا به حق این روزای عزیز به هردومون نینی سالم بده

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میترسم دوباره منفی بشه وبخوره توذوقم.حتی بی بی چکم میترسم بزنم

برا همین میگم صبر کن عزیزم ایشالا ک اینبار مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه

ایشالا عزیزم ایشالا دامن شما و همه منتظرام سبز بشه چون خودم منتظر بودم درک میکنم مدام دعا میکنم هرکی ...

مرسی گلم. چند وقت اقدام بودی؟ نینیت چیه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
هنو مشخص نیس جنسیت یه ماه دیگه معلوم میشه دوماه اقدام بودم

انشالله سالم باشه

دختر دوس داری یا پسر

انشالله سالم باشه دختر دوس داری یا پسر

سلامت باشی عزیزم واقعا برام هیچ فرقی نداره فقط سالم باشه جنسیت برام مهم نیست جفتش عزیزه

سلامت باشی عزیزم واقعا برام هیچ فرقی نداره فقط سالم باشه جنسیت برام مهم نیست جفتش عزیزه

ای جان. 🥺🥺ای خدا یکی بمنم لطفا 🥺