2789
عنوان

کار بدی کردم؟؟؟؟

149 بازدید | 6 پست

امروز خانواده شوهرم خونه ام بودن. چند‌وقت قبل تر، دیدم پایه ی یکی شمعدونام شکسته، روز قبلش پاک کرده بودم قبل از اینکه برم خونه ی مامانم و سالم بود. مطمئنم سالم بود ولی فرداش که از خونه ی مادرم برگشتم دیدم شمعدونم شکسته. خلاصه من به هیچکس هیچ حرفی نزدم. متوجه شدم وقتی نبودم اومدن تو خونه ولی به روی خودم نیاوردم و شمعدون ها رو جمع کردم گذاشتم کمد. خلاصه امروز دیدم مادرشوهرم به شوهرم میگه شمعدونتون رو ببر بده پایه اش رو جوش بدن. شوهرم گفت‌مگه چی شده گفت هیچی شکسته. منم بلافاصله گفتم مامان شما از کجا میدونی؟ برگشته میگه هیچی یه بار که همه خونه ی شما بودیم دیدم. گفتم شمعدونم اتفاقا چند روز پیش شکسته نه چندوقت پیش. از دست خودم افتاده شکسته. عجیبه شما میدونی.همه متوجه شدن خودم نشکستم.

هیچی دیگه الان خانم قهر کرده. اصلا حرف نمیزنه، تو قیافه اس. به خدا خسته شدم از دستشون. یع روز به بهانه ی چراغ روشن مونده، یه بار به صدای توهم شنیدن صدای اب از تو حموم، یه بار به خاطر چک‌کردن خاموش بودن پکیج وقتی خونه نیستم میان تو خونه. آخه تو میای تو خونه ی من چیکار به شمعدون داری؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم