2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟؟؟؟

162 بازدید | 6 پست

امروز خانواده شوهرم خونه ام بودن. چند‌وقت قبل تر، دیدم پایه ی یکی شمعدونام شکسته، روز قبلش پاک کرده بودم قبل از اینکه برم خونه ی مامانم و سالم بود. مطمئنم سالم بود ولی فرداش که از خونه ی مادرم برگشتم دیدم شمعدونم شکسته. خلاصه من به هیچکس هیچ حرفی نزدم. متوجه شدم وقتی نبودم اومدن تو خونه ولی به روی خودم نیاوردم و شمعدون ها رو جمع کردم گذاشتم کمد. خلاصه امروز دیدم مادرشوهرم به شوهرم میگه شمعدونتون رو ببر بده پایه اش رو جوش بدن. شوهرم گفت‌مگه چی شده گفت هیچی شکسته. منم بلافاصله گفتم مامان شما از کجا میدونی؟ برگشته میگه هیچی یه بار که همه خونه ی شما بودیم دیدم. گفتم شمعدونم اتفاقا چند روز پیش شکسته نه چندوقت پیش. از دست خودم افتاده شکسته. عجیبه شما میدونی.همه متوجه شدن خودم نشکستم.

هیچی دیگه الان خانم قهر کرده. اصلا حرف نمیزنه، تو قیافه اس. به خدا خسته شدم از دستشون. یع روز به بهانه ی چراغ روشن مونده، یه بار به صدای توهم شنیدن صدای اب از تو حموم، یه بار به خاطر چک‌کردن خاموش بودن پکیج وقتی خونه نیستم میان تو خونه. آخه تو میای تو خونه ی من چیکار به شمعدون داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷