2777
2789

سلام روی صحبتم با دوستانی هست که تا الان خیلی خوب خوندن ، متوسط خوندن. کم و بیش خودن هست که این سه دسته به تجربه ی من چیکار میتونن بکنن

ببینید بازی سه گام توی المپیک یه ورزشی هستش که گام اخر تمام نتیجه و مشخص میکنه میتونم بگم از اسفند تا تیر ماه مشخص میشه کی چه رتبه ای میاره کی کجا و چی قبول میشه

یعنی اون کسی که متوسط و کم و بیش خونده ولی اینجارو عالی جمع میکنه از اونی که از تابستون عالی خونده ولی درگیر حال و هوای عید میشه و متوسط میخونه قطعا جلوتر میوفته👌🏻یک روز این چهارماه اندازه یک هفته تایم مهر ماه هستش

خب اولین ازمونی که شما دخترای خوب پیش رو دارید ازمون جامع ۷ فروردین هستش که ازمون پایه هستش

شما اول از پایه ای که ضعف دارید باید شروع کنید که خب به نظر من دهم در کل برای شروع از یه سری جهات بهتره.

کلی میگم توی زیست از کتاب درسی غافل نشید

از حفظیات و مفاهیم شیمی که حدود ۵۰٪ شیمی هست غافل نشید

ساعت مطالعه کم در حق خودتون یعنی لبه دیوار ایستادن یعنی رتبه ۷-۸ هزار واسه کسی که پزشکی میخواد! هم خونده هم نخونده! خیلی حرصش بیشتره کسی که نخونده خوب نخونده کسی که ۵ ساعت میخونه هم نتیجه اش همون میشه. درسته رتبه بهتری میاره ولی به هدفش نمیرسه قطعا!

یادتون باشه ۴ ماه سختی و یک عمر زندگی راحت ( از لحاظ داشتن یک رشته ای که علاقه بهش دارید فقط همین ،وگرنه زندگی همین کنکور نیست ولی خب لذت بخشه و اعتماد بنفسش تا ابد باهاتون میمونه وقتی چیزی که تو سن ۱۸-۳۵ سای خواستید و بهش رسیدید، گفتم ۳۵ چون حدود ۳ تا از همکلاسیام بین ۳۰-۳۵ ساله هستن و چیز کاملا عادیه اصلا ادامه ی تحصیل تنها چیزیه که سن نمیشناسه) موفق باشید .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

اگه برنامشو دارید میتونید کنکور و جزو روند زندگیتون بپذیرید یعنی نیست از ۱۲ ساعت شروع کنید و فکر کنید چیز ترسناکیه حدود ۳-۴ ماه پایانی شرایط سختی میخواد واقعا در کل اگه ۵-۶ ماه پ معمولی بخونید که درسارو خونده باشید با ۳ ماه جمع بندی به نتیجه عالی میرسید.

و فکر کنم باردارید فکر میکنم برنامه بذارید برای دی ماه نتیجه عالی میگیرید❤️

سلام عزیزم وقتت بخیر 

ببخشید مزاحمت شدم شما تو یکی از تاپیکت گفتی یه گروه داری تو تلگرام‌که با بچه ها حرف میزنی میشه من درخواست دوستی بدم ای دیشو برای منم بفرستی 🙃

نیاز دارم کمکم کنی یکم شلوغم بعضی جاها رو خیلی بد خوندم الان نمی تونم به مشاورم بگم🤦‍♀️ 

سلام عزیزم وقتت بخیر  ببخشید مزاحمت شدم شما تو یکی از تاپیکت گفتی یه گروه داری تو تلگرام‌که با ...

سلام حتما پیام بده بهم تو خصوصی ولی اینجا سوالت و بپرس کامل الان حتما همین الان جواب مبدم واست ریزچینی میکنم میگم بهت.

بچه ها البته خدایی نکردخ فکر نکنید من میگم مشاور نگیرید نه هرکسی که تخصصش این کاره برید باهاش پیش برید من گفتم در حد توان و تجربه ام به عنوان دوست بهتون کمک میکنم

سلام حتما پیام بده بهم تو خصوصی ولی اینجا سوالت و بپرس کامل الان حتما همین الان جواب مبدم واست  ...

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی 

به نظرت کلاس های نکته و تست خوبن؟ یا فیلم اموزشس اگه بخوام ببینم که کوتاه باشه شما کیو پیشنهاد میدی برای شیمی؟

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی  به نظرت کلاس های نکته و تست خوبن؟ یا فیلم اموزشس اگه بخوام بب ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

بستگی به سطحت داره و یه سری مسائل

یک اگه تو درسی با درسنامه اصلا کارت راه نمیوفته نمیتونی تستی بزنی( نه تست دور اول که خب واسه اموزشه) مثلا من خودم ریاضی باید شرکت میکردم. اینجوری اره میتونی یکی یا نهایت دوتا درس و شرکت کنی

و نکته تست هم بستگی داره ایا الان تازه میخوای شروع کنی یا یکدپر درسارو خوندی و حتی متوسط و ضعیف ولی میدونی درسا چی ان و خوندیشون 

اگه گروه اولی که خیلی سرعتت باید زیاد باشه و برسونی خودتو بخ جمع بندی و کلاسای اموزشی معمولا وقت گیرن مگه جلسات اموزشی مباحث مثلا من خودم نکته تست یحیوی جلسه اموزشش که دوره و مرور فیزیک بود هرجلسه یک مبحث و میدیدم خودم تست میزدم بعدش دیگه جلسه نکته تستش که ۵ ساعته هر مبحث و نمیدبدم یا زیست مثلا تولید مثل و فقط عظیمی نگاه کردم تک مبحثی اوکیه واقعا. برای شیمی من واقعا قوی ترین درسم شیمی بود و باعث قبولیم شد و از کلاس دهم کلاس مرادی و شرکت میکردم خیلی راضی بودم سال کنکورم شیمی خودم هیچی شرکت نکردم فقط تست میزدم و مطالعه ام از کتاب مبتکران بود اموزش قوی داره