سلام روی صحبتم با دوستانی هست که تا الان خیلی خوب خوندن ، متوسط خوندن. کم و بیش خودن هست که این سه دسته به تجربه ی من چیکار میتونن بکنن
ببینید بازی سه گام توی المپیک یه ورزشی هستش که گام اخر تمام نتیجه و مشخص میکنه میتونم بگم از اسفند تا تیر ماه مشخص میشه کی چه رتبه ای میاره کی کجا و چی قبول میشه
یعنی اون کسی که متوسط و کم و بیش خونده ولی اینجارو عالی جمع میکنه از اونی که از تابستون عالی خونده ولی درگیر حال و هوای عید میشه و متوسط میخونه قطعا جلوتر میوفته👌🏻یک روز این چهارماه اندازه یک هفته تایم مهر ماه هستش
خب اولین ازمونی که شما دخترای خوب پیش رو دارید ازمون جامع ۷ فروردین هستش که ازمون پایه هستش
شما اول از پایه ای که ضعف دارید باید شروع کنید که خب به نظر من دهم در کل برای شروع از یه سری جهات بهتره.
کلی میگم توی زیست از کتاب درسی غافل نشید
از حفظیات و مفاهیم شیمی که حدود ۵۰٪ شیمی هست غافل نشید
ساعت مطالعه کم در حق خودتون یعنی لبه دیوار ایستادن یعنی رتبه ۷-۸ هزار واسه کسی که پزشکی میخواد! هم خونده هم نخونده! خیلی حرصش بیشتره کسی که نخونده خوب نخونده کسی که ۵ ساعت میخونه هم نتیجه اش همون میشه. درسته رتبه بهتری میاره ولی به هدفش نمیرسه قطعا!
یادتون باشه ۴ ماه سختی و یک عمر زندگی راحت ( از لحاظ داشتن یک رشته ای که علاقه بهش دارید فقط همین ،وگرنه زندگی همین کنکور نیست ولی خب لذت بخشه و اعتماد بنفسش تا ابد باهاتون میمونه وقتی چیزی که تو سن ۱۸-۳۵ سای خواستید و بهش رسیدید، گفتم ۳۵ چون حدود ۳ تا از همکلاسیام بین ۳۰-۳۵ ساله هستن و چیز کاملا عادیه اصلا ادامه ی تحصیل تنها چیزیه که سن نمیشناسه) موفق باشید .