2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
اره دقیقا... ببین مثلا اینک یه چیزایی بگی و بعد یه کارایی رو انجام بدی والا تو کتم زیاد نمیره حس می ...

نیتت موقع غسل معنیش میشه پاداش من نزد خداست

تو با این نیتت در واقع میخوای بگی که من دستور خدارو انجام دادم و پاداش میخوام پیش خدا...

تو که حموم میری پاداشتم بگیر خب🙂

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط من یه چیزیی واسم‌ سواله.البته اینجا همه برام محترم و عزیز هستن:یعنی مادرها به دخترهاشون نمیگن مس ...

مامان من نه

همشو خودم یاد گرفتم

چون معتقد بود اینجور حیای بین مادر دختر میریزه🤭

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
پریودی نه پایان پریودی حتما باید بری... غسل همیشه واجبه.. نه هرگونه مانع که باعث بشه اب به بدن نرسه ...

ممنونم عزیزم🌹

منم باید به همین نیت خودمو قانع کنم ژلیش انجام بدم برا عید🥺😂

من حین پریودم حموم میرم عزیزم ولی انگار شنیده بودم چون نماز نمیخونم نیاز ب عسل نیست عزیزم اطلاع دا ...

حتی اگه نمازهم نخونی بعد پریودی باید بری حمام‌ غسل کنی خانوم گل

ممنونم عزیزم🌹 منم باید به همین نیت خودمو قانع کنم ژلیش انجام بدم برا عید🥺😂

فدات

من هربار میگم خدایا من لاک دوس دارم اعتماد به نفس ندارم ناخونام زشتن نزنم راهی پیدا کنم دیگ نمیزنم این بارم قبول کن😐

فقط من یه چیزیی واسم‌ سواله.البته اینجا همه برام محترم و عزیز هستن:یعنی مادرها به دخترهاشون نمیگن مس ...

عزیزم من ۲۴ سالمه از این چیزا اطلاع دارم

و توی سن بلوغ مامانم تمام اینارو بهم گفته 

فقط میخواستم نظر بقیه هم بدونم ک مطمئن باشم🌹

مامان من نه همشو خودم یاد گرفتم چون معتقد بود اینجور حیای بین مادر دختر میریزه🤭

این اشتباهه.مادرها باید دخترهاشونو از خیلی مسائل مطلع کنن‌البته باتوجه به سنشون واینا.من یه دوستی داشتم البته متاهله.میگفت هروقت میرفتیم خونه ی مادرم اینا روستا.میگفت نیمساعت قبل اذان صبح بابام آبگرمکن رو زیاد میکرد میگفت هرکس میخواد بره حمام‌ آب گرمه.البته چون همشون نماز خون بودن و متأهل 

عزیزم من ۲۴ سالمه از این چیزا اطلاع دارم و توی سن بلوغ مامانم تمام اینارو بهم گفته  فقط میخوا ...

دسته گل.خانم گل من منظورم شما یاخدایی نکرده مادر شمانبوده.فدات.برای منم دعاکن زیاد.اگه یوقت باعث سوء تفاهم شدم‌ عذرمیخوام 

نیتت موقع غسل معنیش میشه پاداش من نزد خداست تو با این نیتت در واقع میخوای بگی که من دستور خدارو انج ...

باشه😊

خاک عالم ب سرم چقد تا الان پاداشامو سوزوندم دستی دستی😔😢😭

هنوز بیست و یک سالمه هنوز جا دارم خدا رو شکر😁

من حین پریودم حموم میرم عزیزم ولی انگار شنیده بودم چون نماز نمیخونم نیاز ب عسل نیست عزیزم اطلاع دا ...

بعد از پری غسل واجبه، هرچیزی که مانع غسل  و رسیدن آب به بدن باشه باعث باطل شدن غسل میشه