2777
2789
عنوان

کمککک

138 بازدید | 28 پست

بچه ها ی سوالی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم جواب بدید

من ی دختر مجردم 

نماز نمیخونم

بعد از تموم شدن پریود واجبه ک غسل حیض بگیرم؟

یعنی همه دخترا بعد تموم شدن پریودشون غسل حیض میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واجبه .غسل واسه سلامت روحی خودت مفیده وگرنه حموم روکه همه میرن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بله باید بگیری

ببین اینا برای سلامت خودته

تو پریودت تمکم بشه پاک بشی مگه حموم نمیری؟

اصلا قرار نیست کل مراحل غسل طی کنی

به نیت غسل وارد حموم بشی غسلت درست و قبوله

کافیه تمیز باشی این مهمه ک تو با نجسی نگردی

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

نمیگیرم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من ک نمیگیرم چون اعتقاد ندارم ...... ولی خودمو کاملا میشورم و تمیز میکنم

خب وقتی بعد پریودی حموم میکنی

ینی دوس داری تمیز بشی خدام همینو گفته

غسل میکنی حواست نیس🤭

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
بله باید بگیری ببین اینا برای سلامت خودته تو پریودت تمکم بشه پاک بشی مگه حموم نمیری؟ اصلا قرار نی ...

من حین پریودم حموم میرم عزیزم

ولی انگار شنیده بودم چون نماز نمیخونم نیاز ب عسل نیست

عزیزم اطلاع داری ک اگ بخوام ژلیش کنم غسلم قبوله یا نه؟

خب وقتی بعد پریودی حموم میکنی ینی دوس داری تمیز بشی خدام همینو گفته غسل میکنی حواست نیس🤭

اره دقیقا...

ببین مثلا اینک یه چیزایی بگی و بعد یه کارایی رو انجام بدی والا تو کتم زیاد نمیره حس میکنم شبیه این میمونه ک قرمه سبزی رو بزاری جا بیفته بعد ک افتاد زیر زبونت یه چیزایی بگی و بعد ب یه حالت های خاصی همش بزنی یعنی اینکا را رو نکنی قرمه سبزی قابل خوردن نیس؟

من حین پریودم حموم میرم عزیزم ولی انگار شنیده بودم چون نماز نمیخونم نیاز ب عسل نیست عزیزم اطلاع دا ...

پریودی نه پایان پریودی حتما باید بری... غسل همیشه واجبه..

نه هرگونه مانع که باعث بشه اب به بدن نرسه غسلو باطل میکنه...

من خودمم لاک میزنم اما باز نیت میکنم غسل میکنم😶