samaria مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 عنوان اقدامی ها | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 38 پست سلام من این ماه میخوام اقدام کنم کیا مث من هستند ؟اقدام چندم هستید 1401/11/29 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaria مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 آره عزیزم بچه اولم رو با بار اول باردار شدم ۱۱ سال جلوگیری طبیعی کردم الان باردار نمیشم ... یعنی بعد پریود یک روز درمیون اقدام میکنی؟
samaria مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 اها اخه من خیلی نگران بودم ماه قبل باردار نشدم نه بابا بی خیال باش استرس اصلا به خودت نده تاثیر داره تو تخمک گذاری و بارداری
samaria مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 آره عزیزم بچه اولم رو با بار اول باردار شدم ۱۱ سال جلوگیری طبیعی کردم الان باردار نمیشم ... بچه اولتون دختر یا پسر؟
rtyuerr عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3594 یعنی بعد پریود یک روز درمیون اقدام میکنی؟ اره عزیزم ولی دکتر گفت از دهم پریودی ولی من از هشتم انجام میدم روزی از دستم نپرهیک شب در میون ببین اسپرم ۴۸ ساعت زندس تو بدن زناگه تخمک گذاری اتفاق افتاد اسپرم باشه که لقاح اتفاق بیفته پس سعی کن یک شب در میون نزدیکی داشته باشید تا هیجدهم پریودیت کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
rtyuerr عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3594 بچه اولتون دختر یا پسر؟ دختر کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
قبله_عالم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2423 نه بابا بی خیال باش استرس اصلا به خودت نده تاثیر داره تو تخمک گذاری و بارداری ممنون عزیزم من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
samaria مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 دختر الان دوست داری بچه دوم جنسیتش چی باشه من هردو رو دوست دارم یوقتا میگم دختر باشه یوقتا میگم پسر باشه اولیم دختر
rtyuerr عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3594 الان دوست داری بچه دوم جنسیتش چی باشه من هردو رو دوست دارم یوقتا میگم دختر باشه یوقتا میگم پسر ... فقط سلامتی و اینکه بتونم بچه دار شم دوبارهواقعاً از ته دل میگم ولی ی ذره بیشتر دوست دارم دوباره دختر باشه 😍 کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
samaria مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 234 فقط سلامتی و اینکه بتونم بچه دار شم دوباره واقعاً از ته دل میگم ولی ی ذره بیشتر دوست دارم دو ... انشالله که هرچیزیی که خیر هست برات اتفاق بیفته منم خودم یکم بیشتر دوس دارم دختر باشه ولی اطرافیان میگن انشالله پسر یه حسی بهم دست میده