2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله که خیلی زود جواب میگیری دکتر بهت دارو چیزی نداد؟

ی قرص داد که روز شانزده پریودی باید بخرم تا بیست و پنج پریودی کلا ده تا قرص هستن که اگه لقاح اتفاق افتاد نگهش داره 

دو بسته قرص دیگه داد که تخمک گذاری رو کمک کنه آزاد شه و سیکل رو تنظیم کنه 

شما هم باید قرص اسید فولیک بخورید هر شب ی دونه 

و قرص ویتامین D و قرص ویتامین e   خودت و شوهرت هر شب باید بخورید

دقت کن ویتامین D حتما باید 1000باشه که هر شب بخورید اگه دوزش بیشتر بود باید دو هفته ای یک بار بخورید یادت نره 

برو دکتر آزمایش چکاب بده حتما تیروییدت باید چک شه که  کم کاری یا پر کاری نداشته باشی 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
اها اره چون من سر بچه اولم قبلش رفتم آزمایش کلی اینا دادم 

خب عزیزم شما واسه بچه اولتون همون ماه اول باردار شدین؟؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
ی قرص داد که روز شانزده پریودی باید بخرم تا بیست و پنج پریودی کلا ده تا قرص هستن که اگه لقاح اتفاق ا ...

اها اره بچه اول قبلش اسید فولیک میخوردم انشالله که این ماه دیگه جواب میگیری یه بارداری خیلی خوب رو میگذرونی 

اها اره بچه اول قبلش اسید فولیک میخوردم انشالله که این ماه دیگه جواب میگیری یه بارداری خیلی خوب رو م ...

ممنونم عزیزم

انشاالله شما هم 

خب عزیزم شما واسه بچه اولتون همون ماه اول باردار شدین؟؟

بچه اول من چندماهی پروسه داشتم یا به موقعش اقدام نداشتم بعدم یکبار اقدام رمان تخمک‌گذاری هم داشتم بعد عقب انداختم آزمایش دادم بتام خیلی پایین بود بعد همون تبدیل به کیست شد قرص خوردم دوماه بعد اقدام کردم باردار شدم 

بچه اول من چندماهی پروسه داشتم یا به موقعش اقدام نداشتم بعدم یکبار اقدام رمان تخمک‌گذاری هم داشتم بع ...

اها اخه من خیلی نگران بودم ماه قبل باردار نشدم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
بچه اول من چندماهی پروسه داشتم یا به موقعش اقدام نداشتم بعدم یکبار اقدام رمان تخمک‌گذاری هم داشتم بع ...

بعد ببخشید اسید فولیک رو هر روز باید بخورم؟؟و تا کی ادامه بدم؟ قرص آهن هم دارم میخورم هرروز 

قرص دیگه ای نیاز نیست؟

بعد ببخشید اسید فولیک رو هر روز باید بخورم؟؟و تا کی ادامه بدم؟ قرص آهن هم دارم میخورم هرروز  ق ...

قرص اسید فولیک فقط روزی یکی بخور دیگه آهن نمی‌خواد تا باردار بشی 

بچه دومتونه؟

آره عزیزم

بچه اولم رو با بار اول باردار شدم 

۱۱ سال جلوگیری طبیعی کردم الان باردار نمیشم 

شرایطم جوری نبود دوباره بچه دار شم 

قرص اسید فولیک فقط روزی یکی بخور دیگه آهن نمی‌خواد تا باردار بشی 

باشه عزیزم خیلی ممنون