با سلام اگه درخواست دوستی دادم خواستم جواب ی تاپیک که گذاشتی بدم که همسرتون با اون دختره در ارتباط بوده ولی شما لطف میکردی و مبخشیدی همسرت //اون همون درک نکردن شرایط شما هست که متاسفانه همسرتون ندارن //,خب در مورد چیزی که عرض کردی خواستم بهت بگم در این مورد کامل چون همجنس خودم هست عرض میکنم.
همسر شما به دختره قول های زیادی داده حتی ازدواج در زمانی که بیاد خواستگاری شما با دختره اول دوست میشه و قرار مدار برای آینده میذاره از روی ظاهر ولی باطنی و قلبی نبوده خواسته ازش به عنوان تفریحی و سو استفاده جنسی کنی یعنی گرگی در لباس میش خب دختره عاشق و وابسته چرب زبانی های همسرتون میشه از ته قلبش که میدان براش باز میکنه در حد جنسی از طرف دیگه میاد با شوق زیاد خواستگاری شما اینم بگم شما را خیلی دوست داره چون همسر عقدی ایشون هستی ولی چون از قبل با دختره بوده معتاد شده بهش نمیتونه رهاش کنه خب استفاده که ازش کرده در نظرش و ذهنش دختره را ی ژنهای خیابونی حساب میکنه فقط برای استفاده جنسی مخواد دختره
شما بار دیگه اصلا بخشش نکنید با جدیت تمام بکشیدش دادگاه کمی ترس به دلش بریزید تا نیمه راه دادگاه اگه خواهش و تمنا کرد شرط براش بزار بگو بریم محضر حق طلاق بهم بده و مهریه ام همین الان میخوام کوتاه نیا ازش چون با استفاده از سیاستش که هر دفعه شما اونو بخشیدی یو استفاده کرده ازتون و شرط دیگه ی سیم کارت به نام خودتون براش بگیر که اگه غلطی خواست دوباره انجام بده به راحتی از دادگاه پرینت بگیری حتما شرط اینم بزار سیم کارتی که دست خودش هست بسوزونه
واقعا شما خیلی لطف و بزرگی کردی که هر بار بخشیدی این نشانه اصالت و نجابت خانوادگی شما هست انشالله که سر عقل بیاد و بچسبه به زندگیش من ی سوالی داشتم که اینجا نمیشه بیان کرد در مورد همسرتون خواستم بدونم اگه لطف کنی بیای خصوصی ممنون میشم امیدوارم تونسته باشم در همه موارد که همسرتون بهتر بشناسی کمکی کرده باشم چون همجنس خودم هست کاملا حس میکنم و ی کم حس شیشمم خوبه شما به خاطر حفظ زندگتون که گذشت کردی و ایستادی تا حفظ بشه احسنت به شما میگم و خدا بهترین حال برات رقم بزنه 🤲 لطف کنی بیای خصوصی ممنونم