2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4819 بازدید | 58 پست
واقا متاسفم 😔💔مرد خوب شوهر خوب واقا خیلی کمه و همونم میافته دست یه بی لیاقت امیدوارم همیشه سلامت ب ...

سپاسگزارم 🙏🙏🌷 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=275159963]زنت چی تو اون ناظم دیده بود مثلا؟؟؟ بعد شما همینجوری وایسادی نگاه کردی ابروی اون مرتیکه رو نبردی؟[/Q بی هوا عادت شده نفرین الان پسرش مریضه میبرتش تهران میاد خدا جوابشو میده شک نکن خدا از سلول خون تو بدن میدونه چه خبره خدا ابروشون برد رسوایی عالم شدن 

واقعا متاسف شدم، انشالله از این به بعد زندگی خوب و شادی داشته باشید

از بچه ها چه خبر خوبن؟ با شرایط کنار اومدن؟ 

زن ناظم هم میدونه شوهرش زن صیغه کرده؟ 

در کل خاک تو سر جفتشون که زندگی چند نفرررر را خراب کردن

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

هنوز همسرتون با اون آقاست؟ متاسفم برای غمتون الان ازدواج کردید؟بچه ها رو خبر دارید

متاسفانه بله  تا جای که اطلاع دارم  

ازدواج نه دیگه چون شخصی که مثل خودم باشه نیست 

بچه‌ها اره خبرشون دارم

در زمان مرخصی خونه بودم آشپزی ونظافت خونه با من بود حیف که ندید منو 😔😔

اسی 

کاش بچه هاتو می‌آوردی پیشه خودت 

اونا با مادره خیانتکار شون چجوری بزرگ میشن آخه 🤦‍♀️

شما که خونه و ماشین داشتین کاش می‌آوردی شون 

پیشه خودت حداقل انسانیت یادشون میدادی.... 

الان بچه هاتو نمیبینی دیگه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اسی کاش بچه هاتو می‌آوردی پیشه خودت اونا با مادره خیانتکار شون چجوری بزرگ میشن آخه 🤦‍♀️شما که خونه ...

به خاطر شرایطه کاریم چون من روی کشتی حوضه کشورهای خلیج فارس مشغول فعالیت هستم بعد وابستگی به مادرشون ولی بیشتر طرف من هستن خب  ی پسر ی دخترم دارم بچه‌ها زود بزرگ میشن میرن سر زندگیشون 

به خاطر شرایطه کاریم چون من روی کشتی حوضه کشورهای خلیج فارس مشغول فعالیت هستم بعد وابستگی به مادرشون ...

😔😔😔😔..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😔😔😔😔.....

خدا کریمه با تنهایی خودم کنار آمدم سرگرمی من فقط کار هست کار  خدا هیچ دلی تنها بذاره  با اینکه قید ازدواج دوباره زدم همه فکر میکنن کسی تو زندگیم هست هیچ کسی باور نمیکنه که حتی ی گنجشک هم تو زندگیم نیست  برای شما هم از خدا بهترین ها آرزو میکنم 

خدا کریمه با تنهایی خودم کنار آمدم سرگرمی من فقط کار هست کار خدا هیچ دلی تنها بذاره با اینکه قید ا ...

ممنونم 

باز خوبه از آدم سمی زندگیت راحت شدی 

من هنوز راحت نشدم..... 

نمیدونم درست میشه یا باید راحت شم.... 

اصلا نمیدونم بعدا میتونم بچه هم داشته باشم یا نه.... 

گاهی فک میکنم سرنوشتم تنهایی محضه.... 

ممنونم باز خوبه از آدم سمی زندگیت راحت شدی من هنوز راحت نشدم..... نمیدونم درست میشه یا باید راحت شم. ...

غصه نخور هیچ وقت خدا بهترشو برات رقم میزنه 

اره خدارا شکر راحت شدم  

ممنونم باز خوبه از آدم سمی زندگیت راحت شدی من هنوز راحت نشدم..... نمیدونم درست میشه یا باید راحت شم. ...

با سلام اگه درخواست دوستی دادم خواستم جواب ی تاپیک که گذاشتی بدم که همسرتون با اون دختره در ارتباط بوده ولی شما لطف می‌کردی و مبخشیدی همسرت //اون همون درک نکردن شرایط شما هست که متاسفانه همسرتون ندارن //,خب در مورد چیزی که عرض کردی خواستم بهت بگم در این مورد کامل چون همجنس خودم هست  عرض میکنم. 

همسر شما به دختره قول های زیادی داده حتی ازدواج در زمانی که بیاد خواستگاری شما  با دختره اول دوست میشه و قرار مدار برای آینده میذاره از روی ظاهر ولی باطنی و قلبی نبوده خواسته ازش به عنوان تفریحی و سو استفاده جنسی کنی یعنی گرگی در لباس میش خب دختره عاشق و وابسته چرب زبانی های همسرتون میشه از ته قلبش که میدان براش باز می‌کنه در حد  جنسی  از طرف دیگه میاد با شوق زیاد خواستگاری شما   اینم بگم شما را خیلی دوست داره چون همسر عقدی ایشون هستی ولی چون از قبل با دختره بوده معتاد شده بهش نمیتونه رهاش کنه خب استفاده که ازش کرده در نظرش و ذهنش دختره را ی ژنهای خیابونی حساب می‌کنه فقط برای استفاده جنسی مخواد دختره 

شما بار دیگه اصلا بخشش نکنید با جدیت تمام بکشیدش دادگاه کمی ترس به دلش بریزید تا نیمه راه دادگاه اگه خواهش و تمنا کرد شرط براش بزار  بگو بریم محضر حق طلاق بهم بده و مهریه ام همین الان می‌خوام  کوتاه نیا ازش چون با استفاده از سیاستش که هر دفعه شما اونو بخشیدی یو استفاده کرده ازتون  و شرط دیگه ی سیم کارت به نام خودتون براش بگیر  که اگه غلطی خواست دوباره انجام بده به راحتی از دادگاه پرینت بگیری حتما شرط اینم بزار سیم کارتی که دست خودش هست بسوزونه 

واقعا شما خیلی لطف و بزرگی کردی که هر بار بخشیدی این نشانه اصالت و نجابت خانوادگی شما هست انشالله که سر عقل بیاد و بچسبه به زندگیش  من ی سوالی داشتم که اینجا نمیشه بیان کرد در مورد همسرتون خواستم بدونم اگه لطف کنی بیای خصوصی ممنون میشم امیدوارم تونسته باشم در همه موارد که همسرتون بهتر بشناسی کمکی کرده باشم چون همجنس خودم هست کاملا حس میکنم و ی کم حس شیشمم خوبه  شما به خاطر حفظ زندگتون که گذشت کردی و ایستادی تا حفظ بشه احسنت به شما میگم و خدا بهترین حال برات رقم بزنه 🤲  لطف کنی بیای خصوصی ممنونم 

غصه نخور هیچ وقت خدا بهترشو برات رقم میزنه اره خدارا شکر راحت شدم

ان شاء الله...........