2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فهمیدی به منم بگو

هیچ راهی نداره

دور ران من پنجاه سانته

ورزش و بدنسازی هم رفتم تاثیر خیلی زیادی نداشت

خسته شدم اه😂

هر شلواری میپوشم بهم نمیاد

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
مال منم فک کنم ۳۰ اینا باشه.با قد ۱۷۰ ۵۰ کیلو ام😑

منم قدم همینه

وزنمم دقیقا همینه

دور ران ۳۰ سانتی نداریم اصلا😶😂

واسه بچه ها انقدره

وااای هیچی بهم نمیاد😭

چاقم نمیشم لعنت بهش 🤦‍♀️

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
منم قدم همینه وزنمم دقیقا همینه دور ران ۳۰ سانتی نداریم اصلا😶😂 واسه بچه ها انقدره وااای هیچی ب ...

😂😂😂شوخی کدوم هیچ نمیدونم چنده فقط میدونم انگار به استخون پام ی لایه پوست کشیدن وسلام .البته به همه جام ها.سینه هامم به قول دوستم دکمه اس😐

منم قدم همینه وزنمم دقیقا همینه دور ران ۳۰ سانتی نداریم اصلا😶😂 واسه بچه ها انقدره وااای هیچی ب ...

من وقتی زیاد میخورم چاق میشم ولی حوصلم نمی‌کشه.گاهی اراده میکنم چاق میشم بعدش نمی‌خورم لاغر میشم

😂😂😂شوخی کدوم هیچ نمیدونم چنده فقط میدونم انگار به استخون پام ی لایه پوست کشیدن وسلام .البته به هم ...

وای منم

بالاتنه هم صاف

کااااملا صاففففف😕

از عمل هم میترسم😂

من وقتی زیاد میخورم چاق میشم ولی حوصلم نمی‌کشه.گاهی اراده میکنم چاق میشم بعدش نمی‌خورم لاغر میشم

منم بعد از تلاش های فراوان چند کیلو اضافه کردم رسیده بودم به 56

اما باز دوباره رژیمو ول کردم

انگار دقیقا خود منی😂

وای تو چقد خود منی.چند سالته؟ من اینقد دلم میخواد برم پروتز کنم کاش پولشو داشتم

اره دقیقا مثل همیم😂

چند روز دیگه 20 رو تموم میکنم