2821
2789
عنوان

در چ حالین😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 181 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اهنگ های دیگم دانلود کن حالشو ببر مثل شلوار پلنگی و فاطی طلا عاشقش میشی

یار جنگیه من حفظم 😁😍😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای جانم ماشالاه من اقدامم و منتظر بارداری واسه همینه عفونت زیاد میگیرتم🥺 برو آی یو دی بزار

اوه خیلی میترسم بی افته یا رحم رو زخم کنه بدبخت شم 😢😢😢

خیلی جاها سکوت کردیم چون چاقو دست کسی بود ک دوسش داشتیم.🥀

به به جمع مازنی ها جمعه منم مازنیم

عاقا من کورد کرمانشاهم از دیار شیرین و فرهاد😍🥺❤

ولی اهنگهای مازندرانی دوست دارم 😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اوه خیلی میترسم بی افته یا رحم رو زخم کنه بدبخت شم 😢😢😢

نه بابا برو پیش متخصص برات میزاره زن داداش من چندین ساله گذاشته هیچیشم نشده

ا خودا کوردا خوشگلن 

عزیزدلمی فدااات❤♥️

نه بابا برو پیش متخصص برات میزاره زن داداش من چندین ساله گذاشته هیچیشم نشده

اره باید یه فکری کنم واقعا دارم دیوانه میشم😐😐😐

خیلی جاها سکوت کردیم چون چاقو دست کسی بود ک دوسش داشتیم.🥀

نه عزیزم ادم کلا تو اینه خودشو میبینه حس میکنه صورتش تا به تاس ولی اینجوری نیست خیلیم عزیزه ترمیم کن ...

مرسی فدات شم امیدوارم اینحوری که میگی باشه 😥💖💋

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

لطف داری شما عزیزم

میدونستین شماهم مثل کوردها بامعرفتین😍😍😘😘❤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز