2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 90 پست
یه دختره تو کلاس زبانم دانشجو بود، شوهرش دکتر بود 😑😑

دکتر که خودش همش یا مطب یا بیمارستان یا شیفت شب یا تماس یهویی باید بره زن شاغل میخواد چیکار ؟؟؟بچع خونه مهمون خرید و اینا چی میشه اکثرا افراد با شغل موجه دنبال زن خونه دار میگردن

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هر چه قدر ذهنتو درگیر ازدواج کنی به نرسیدن به اینکه چرا دیر شد همون اندازه ازدواج ازت دورتر میشه به جای این حرفا که دیر شده اون کسی که بهت ارامش میده تیپ و شخصیتشو تو ذهنت تجسم کن حتی روز عروسیتو بدون فک به اینکه چرا نمیاد خیلی زودتر به نتیجه میرسی 

بعد اعتماد به نفستو نسبت به خودت بالا ببر هر کسی نمیتونه باهات ازدواج کنه تو ارزشمندی بهترینها رو بخواه 

موفق باشی 

تو این باغ گل و بلبل هیچی سر جاش نیست، حتی پدیده اجتماعی روتین ازدواج هم به معضل و بحران تبدیل شده.

۴ سال یا ۶ سال یه رشته دانشگاهی می‌خونی بعدش بیکاری،،تقی به توقی بخوره یا پارتی کلفت که بری سر کار، اکثریت هیچ...کار کاذب....تورم لحظه ای...متوسطا فقیر شدن...بنظرت چرا خواستگار نیست برا دخترای مجرد؟ چون اقتصاد داغونه،،،چون اون جوون می‌ترسه بیاد جلو،،چون درآمدش کفایت نمیکنه.

حالا بعضی سینه چاکا حمله میکنن چرا سیاه نمایی می‌کنی.

نه نداشتم  فکر میکردم دارم ولی بهم نمیگن  تا ۳ سال میش فهمیدم نه هیچکس تا حالا منو نخاست ...

مامان من اگه کسی از در خونه هم رد میشد بهمون میگفت دخترام خاطرخواه دارن.

ینی چی آخه بعضی خونواده ها نمیگن‌.

من نمی‌فهمم.

مامان من اگه کسی از در خونه هم رد میشد بهمون میگفت دخترام خاطرخواه دارن. ینی چی آخه بعضی خونواده ها ...

مامانم منم  نمیگه میگه اگر خواستیش چی کار کنم 

میگه زوده الان 

حالا انگار یه ۳۰۰۰۰ نفری میان و میرن که میترسه این خوب نباشه بعدی بهتر باشه 

میگه خوب نیستن ایراد میذاره و عیب میگیره میترسونه ام 

تو این باغ گل و بلبل هیچی سر جاش نیست، حتی پدیده اجتماعی روتین ازدواج هم به معضل و بحران تبدیل شده. ...

والا من یکی از دوستام هر هفته دوتا سه تا خواستگار توپ داره 

دروغم نمیگه چون عکساشونو نشونم میداد و میشناختمشون یه جورایی

مامانم منم  نمیگه میگه اگر خواستیش چی کار کنم  میگه زوده الان  حالا انگار یه ۳۰۰ ...

خب اشتباهه.

حق توه.

سرنوشت توه.

باید بدونی 

بهش بگو مامان کیسامو به خودم بگو اول 

منم که باید پسند کنم 

قسمت بررسی خونواده اش هم با شما

خب اشتباهه. حق توه. سرنوشت توه. باید بدونی  بهش بگو مامان کیسامو به خودم بگو اول  منم ...

عزیزم فایده نداره به دوتا از دوستامم گفتم باهاش صحبت کردن میگه نه 

میگه خوب نیستن عجله نکن زوده از شهر یا طایفه ی دیگه هم باشن قبول نمیکنه

تو فامیل خودمونم کیس به سنم بخوره نیست🥲

من بیست و نه سالمه  فردا خواستگاریمه برام میشه دعا کنین

به عالی ترین شکل موجود پیش بره و خوشبخت بشی

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز