2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 90 پست
هیچ کسی تا حالا جلو نیامده یا معرفیت نکرده؟ یا بدلت نیستن

نه هیچکس نه جلو اومده نه معرفی کرده نه معرفی شدم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
بهترین سن ۲۵ ۲۶ ه واقعا بعدش آدم دیگ انگیزه نداره

😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نداشتم  فکر میکردم دارم ولی بهم نمیگن  تا ۳ سال میش فهمیدم نه هیچکس تا حالا منو نخاست ...

مطمئنم داشتی بنظرم از خانوادت میترسن نمیان خواستگاری من بابام میگه تورو شوهر دادم بس بود جرات دارن به خواهرت نگاه کنن بکشمشون😂

مطمئنم داشتی بنظرم از خانوادت میترسن نمیان خواستگاری من بابام میگه تورو شوهر دادم بس بود جرات دارن ب ...

آخه مگه میشه بترسن 

گناه من چیه ک انقد باید اذیت شم😔😔😔😔

بخدا سنی نداری فداتشم غصه نخور من یکی داشتیم تو34 سالگی ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته 

دوستای من همه بچه دارن 

من ازدواج تو ۳۴ سالگی نمیخام 

من میگم الان دیر شده چ برسه ۳۴ سالگی 

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخه مگه میشه بترسن  گناه من چیه ک انقد باید اذیت شم😔😔😔😔

میگم که برو رل بزن رلتو تبدیل به شوهر کن تنها راه حلی هست که به ذهنم میرسه ولی خب واقعا از مجردیت لذت ببر کیف کن

چرا فکر میکنید عجله کردم  دوستای من بچه دارن  من ۲۶ سالمه

منظورم این بود فکر نکن خیلی دیر شده یا از بقیه عقب افتادی  چون  ازدواج  کردن هم اونقدرها آش دهن سوزی نیست  پس از مجردیت و پولداریت لذت ببر بفکر خرید ماشین و خونه برای خودت باش بختت هم به موقعش سراغت میاد .  درسته الان زندگیت یکنواخت شده ولی ازدواج هم بی افتی توش  دیگه سختی های خودشو داره و دلت واسه روزهایی که آزادی کامل داشتی تنگ میشه

این نیز بگذرد .....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز