2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 90 پست
عزیزم فایده نداره به دوتا از دوستامم گفتم باهاش صحبت کردن میگه نه  میگه خوب نیستن عجله نکن زود ...

فک می‌کنند روال گذشته های خودشون مونده هنوز 

نمی‌دونن وضع عوض شده 

قبلا یه دختر مجرد تو محل بود ۱۰ تا همسایه خواستگار داشت 

الان چی

والا من یکی از دوستام هر هفته دوتا سه تا خواستگار توپ داره  دروغم نمیگه چون عکساشونو نشونم ...

خوش به حالش

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر چه قدر ذهنتو درگیر ازدواج کنی به نرسیدن به اینکه چرا دیر شد همون اندازه ازدواج ازت دورتر می ...

تجسمم کردم ولی بازم کسی نیومده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
شوخی دعوا حرف و...قبول نمیکنن میگن زوده

واااا زود نیس ک 

دوستات یا فامیل چند سالگی ازدواج میکنن؟؟؟

خب حتما دختر شاد و شنگول و رهایی هست. اینایی که خیلی براشون مهم نیست بیشتر خواستگار دارن

منم ی دوستی دارم 

دلش نمیخاد ازدواج کنه 

کلی خواستگار داره 

ولی من هیچوقت نداشتم😞😞😞😞😞😞😞😞

برو تو فاز قانون جذب. نکته اصلی تو این قانون اینه که  حتما با حس خیلی خوب انجام بدی تمرینات ر ...

بخدا اونم انجام دادم 

تمرینای خوب 

کلی ارتعاش 

ولی جواب نداد 

منم ی دوستی دارم  دلش نمیخاد ازدواج کنه  کلی خواستگار داره  ولی من هیچوقت نداشتم😞 ...

خب عزیزم چون اونا رها هستن. 

قانون طلایی رهایی معروفه.

بعضیا فابریکا رها هستن.

باید ازین حس حسرت و انتظار  و ناراحتی کلا در بیای و بسمت رهایی بری...رها که باشی مطمینی میاد.

من کارشناسم تو این موضوع...

حس های منفی جواب نمیده و هدف رو تیک نمیزنه گل.

تمام اطرافیان رهای من پرخاستگارن و اونا که منتظرن دریغ از یه دونه.

این یه قانون قویه.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز