2777
2789
عنوان

مامانا نیاز به کمکتون دارم 🥺🥺🥺

147 بازدید | 18 پست

یه پسربچه چهارساله بدقلق چجوری ببرم ازمایش خون؟ 

خیلی گارد میگیره جیغ میزنه فرار میکنه 😞 

چن هفته پیش تصادف کرده بودیم هرکاری کردیم نذاشت ازش عکس  بگیرن بهش شربت دیفن دادیم خوابش ببره باحالت نیمه هوشیار بلند میشد نمیذاشت روتخت سی تی بذاریمش یعنی منو روانی کرده انقدر اذیتم میکنه مرگمو از خدا میخوام

از ازمایش وعکس بدش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب داستان و کارتون مربوط براش تهیه کنید البته این چیزها نیاز به زمینه سازی اصولی داره جایی ببرین که کارشون خوب باشه و بچه اذیت نشه

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

براش توضیح بده.راستشو بهش بگو.منم پسرم دیروز باید آمپول میزد می‌ترسید.باهاش صحبت کردم گفتم مامان یه کوچولو اندازه یه مورچه درد داره.ولی باید انجام بشه برای سلامتیت واجبه اونم گذاشت

من مامان نیستم ولی خواهر ۴ سالشه بشدت لجبازه البته اقتضای سنشونه یه بار می خواستن از آبجی من خون بگیرن بعد پرستار اینقدر مهربون بود وایستا وایستا الان آب آلبالو می خوریم وایستا بعد حواسش رو پرت کرد شما هم می تونید بگید بریم یه عکس خوشگل بگیریم بیایم سعی کنید حواسش رو پرت کنید 

منم همین مشکل دارم. نمیتونم از دخترم ازمایش خون بگیرم. فکر کنم تنها راهش همینه که بیحال باشه نتونه ت ...

بهش چهارتا سرنگ دیفن دادیم گیج شد خوابید ولی از ترس عکس تامیدید میریم اتاق سی تی  بیدارمیشد جیغ میزد از اناق که بیرون میومدیم دوباره میخوابید اصن داستان داشتیم

دکتر اورژانسم سرما غر میزد که بچه باید وایسه ازش عکس بگیرن مگه دست خودشه! انگار ادم بزرگه خب تقصیر من چیه بچه اجازه نمیده من انگار خوشم میاد حرص بخورم ناراحتی اعصاب بگیرم 😣😞

بهش چهارتا سرنگ دیفن دادیم گیج شد خوابید ولی از ترس عکس تامیدید میریم اتاق سی تی  بیدارمیشد جیغ ...

درکت میکنم عزیزم. منم یه بچه به همین بدقلقی دارم. یعنی از همون اول اینجوری بود. یک سالش بود هرکاری کردن نتونستن ازش خون بگیرن. پرستارا از گریه هاش دیگه داشتن به گریه میافتادن. موقع لباس پوشیدن و حموم کردن هم مشکل داریم. اجازه نمیده موهاش شونه کنم یا ببندم . بعضی بچه ها اینجورین فقط باید رو خودت کار کنی که اعصابت بهم نریزه. هرچقدر تو اروم تر باشی اونم اروم تره

اینا ک نشد راه .  باهاش فقط حرف بزن از در خوب واردبشو بدقلقه تو بدترش نکن ‌ منم دارم دوساله ...

موضوع اینه هرچی بزرگترمیشه بدتر میشه تا ۳ سالگی باز یکم راه میومد ولی الان اصلا 

دخترا حرف گوش میدن من بچگی خودم یادم میاد چطور باحرفای مادرم قانع میشدم واین پسربچه زمین تا اسمون بامن فرق داره انقدر سرتق که حد نداره 😣😞

من مامان نیستم ولی خواهر ۴ سالشه بشدت لجبازه البته اقتضای سنشونه یه بار می خواستن از آبجی من خون بگی ...

اصلا اجازه نمیده جایزه میگیره فرار میکنه درمیره باهیچی نمیتونم گولش بزنم