☆مامان_رها☆ مدیر عضویت: 1394/03/01 تعداد پست: 2465 عنوان شماجای من بودین چیکار میکردین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 17 پست شوهرتون ناراحتتون کنه بعد شما سرو سنگین بشین ناراحت بشین حالا اون عوض اینکه بیاد از دلتون در بیاره تازه سفتو سخت قهر کنه خودتونم بخاین تموم کنین اون سفت بگیره چیکار میکنین ولش میکنین به حال خودش؟تا هرموقع خودش خاست 1401/11/29 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flora_joon82 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 788 نه امروز گفتم پاشو چایی بخور گفت برو اونور گرفت خابید هیچیم نمیخوره تو خونه حتی چایی منم دیگه بیخیال ... ای کاش نمیگفتی فک نکن نخ بدی برای اشتی میگیره ها یا باید بری مستقیم نازشو بکشی یا کامل بکش عقب خودشون میان مطمن باش با روشنایی درونت بدرخش🌅
☆مامان_رها☆ مدیر استارتر عضویت: 1394/03/01 تعداد پست: 2465 من بدترم اونقدر دوسش دارم لعنتی خیلی جذابه خودش میدونه من خیلی دوسش دارم و اگ میبینمش پیشمه بغل و بو ... ماهم باهم خوبیم تو روزای عادی ولی الان واقعا تعجب میکنم اینقدر سنگدل حتی با بچه هم قهره خدایی کنه خوب بشه
☆مامان_رها☆ مدیر استارتر عضویت: 1394/03/01 تعداد پست: 2465 ای کاش نمیگفتی فک نکن نخ بدی برای اشتی میگیره ها یا باید بری مستقیم نازشو بکشی یا کامل بکش عقب خودشو ... چیکار کنم گفتم شاید وابده نمیدونسم اینقدر جدی میگیره بعد جالبه اصلا دعوامونم نشده یه چیزی گفت من ناراحت شدم اونم قهر کرد دیدم من ناراحتم🤕🤕