اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
نمیدونم الان قیمتش چنده ولی پامر گرونه به خصوص مدل خرسی خودم با خرید و فروش حیوان خانگی مخالفم ...
🥲
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
اینو واگذاری گذاشته بگیرم؟ شما تجربه داشتین از نگهداری سگ؟
اولن ک نوشته واگذاری همینجور مفت و مجانی نمیده هزینه واکسن و کوفت و زهرمار و هرچی ک خرج کرده میگیره🤣🤣🤣کم کم ۱۰ تومن باید تقدیم کنی من باشم نمیگیرم چون اون سگ ب صاحب الانش وابستس احتمالا و ممکنه افسردگی بگیره
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
ما پامر داریم خیلی شیطونه اروم نیست موهاش زیاد میریزه سرو صداشم یه خورده زیاده به نظرم اگه اولین تجربته شیواوا بخر هم کوچولوعه هم لازم نیست هر روز ببریش پارک پیاده روی هم قیمتش مناسب تره اگه ام سگ بزرگ دوست داری ولی آپارتمانی ،گلدن بخر به نظر خودم بهترین نژاد گلدنه از همه لحاظ
اگه علاقه و وضعیت مالی خوبی دارید به سرپرستی بگیرید خرید و فروش ظلم به همین طفلکیاس
علاقه ک دارم
پولم بابام میده😂😂
ولی خب مامانم نمیزاره
یه گربه کوچولو پشت بالکنمون هس بهش غذا میدم میاد پیشم اون میگه لوسش کرده هزار جور مریضی میده بهت و ....
کلا بدش میاد به من میگه چندش چون بغلش میکنم گربه ارو😂😂😂😂
علاقه ک دارم پولم بابام میده😂😂 ولی خب مامانم نمیزاره یه گربه کوچولو پشت بالکنمون هس بهش غذا مید ...
اینه مامانم رفته بود بیرون اوردمش تو خونه😂😂
منم از بچگی عاشق سگ بودم ولی همیشه میترسیدم بخرم هم از لحاظ مالی چون خیلی خرج دارن هم این که یهو بیوفتن بمیرن ولی وقتی ازدواج کردم شوهرم واسه تولدم برام خرید خودشم الان خرجشو میده😂