2777
2789
منم از بچگی عاشق سگ بودم ولی همیشه میترسیدم بخرم هم از لحاظ مالی چون خیلی خرج دارن هم این که یهو بیو ...

عکسشو بده

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

اینه مامانم رفته بود بیرون اوردمش تو خونه😂😂

چ باحاله🤣🤣🤣

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل باشی نمیتونی زیاد بهش برسی  ما پامر داریم خیلی شیطونه اروم نیست موهاش زیاد میریزه سرو صدا ...

اینو تو ی پیج دیدم واگذار میکنه ساغل نیستک این نژادهایی ک گفتی نمیدونم از کجا بگیرم تاحالا تجربه نداشتم

آینده روشنه  
مامان منم همین حرفا میزد ولی الان عاشق سگمونه 🤣  نگهداری حیوان خونگی به تنهایی کار راحتی نیست ...

😂😂😂ولی مامانم بایه چیزی مخالفت کنه خودمو بکشمم راضی نمیشه

آره دقیقاا و خب نمیشه تو اتاق زندانی کرد افسردگی میگیره بیچاره

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
چ باحاله🤣🤣🤣

نازه کوچولوعه🥲

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
اینو واگذاری گذاشته بگیرم؟ شما تجربه داشتین از نگهداری سگ؟

خرجش زیاده ها....ببین میتونی از پسش بر بیای ماهی ۳ تومن میشه تقریبا شایدم بیشتر

بعدشم ببین اگه سالمه بگیر ببین واکسن ایناشو زده یه موقع مریض نباشه کلی باید خرجش کنی

ما سگ زیاد داریم ولی تو ویلا گذاشتیمشون الان یه دونه پامر داریم تو خونه 

اینه مامانم رفته بود بیرون اوردمش تو خونه😂😂

چه نازه😍 

این پیشی هم چند بار از پنجره پرید تو خونه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
😂😂😂ولی مامانم بایه چیزی مخالفت کنه خودمو بکشمم راضی نمیشه آره دقیقاا و خب نمیشه تو اتاق زندانی ک ...

پس صبر کن هر موقع مستقل شدی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
چه نازه😍  این پیشی هم چند بار از پنجره پرید تو خونه

چرا عکسش پاک شد؟😑

من کلا حیون دوست دارم ی یاکریم امد تو تراسمون جوجه گذاشت یکیش افتاد زمین اوردم نگهداری کردم بردمش دا ...

حیاط دارید ؟نگهداری سگ داخل آپارتمان سخته 

چه نازه😍  این پیشی هم چند بار از پنجره پرید تو خونه

پنجره هامون توری دارن😂😂

اومده تو خونه شما؟

پس صبر کن هر موقع مستقل شدی 

آره نمیدونم تا اون موقع حوصله میکنم یا نه دلم میخواد یانه

بقول آریانفر من الان کیک شکلاتی میخوام ک قنادی بستن و نصف شبه تا صبح نمیدونم دلم میخواد یا نه