2777
2789
عنوان

اگه جاریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 82 پست

ولی بی دلیل این حرفو نمیزنه ها حتما یه چیزی وسط بوده کاری کردی رفتاری بچه هات تو خونش وسایلی نشکستن؟؟؟ بی دلیل مگه میشه اخه؟؟

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
اصلا برات مهم نباشه. اگه مزاری شوهرت بره جاریت با خودش فکر می کنه چقدر تو برات رفتن به خونه اون مهم ...

والا من تا بازو دستمم عسل کنم بزارم تو دهم حسود خانوم اخرشم یه گاز میگیره عوضی

متاهل و البته متعهد (درخواست دوستی بهیچ وجه قبول نمی کنم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید حتما بره ؟؟!!  این مدل که شما گفتی بره خونه شون کمک برادرش کنه حس کردم دور از جون برا ...

خودش سرکاره برادرشم ما کاری داریم برامون انجام داده خریدی چیزی تو شهر اونا 

خودش سرکاره برادرشم ما کاری داریم برامون انجام داده خریدی چیزی تو شهر اونا 

انتظار داشتی هر روز و هر شب خونه جاری باشه و ناراحت نشه و نگه که شما نیاین نمیشه که عزیز بزار برا خودت رفتی خونه مستقل اونوقت میفهمی که حتی راضی نمیشی یه روزم بمونه

انتظار داشتی هر روز و هر شب خونه جاری باشه و ناراحت نشه و نگه که شما نیاین نمیشه که عزیز بزار برا خو ...

اون خودشم زنگ میزد بیاین ناهار و .. بعدم بی محلی بعد چن روز بعد عزیزم ما صبحانه و شام ناهار اکثرا میرفتیم بیرون 

اون خودشم زنگ میزد بیاین ناهار و .. بعدم بی محلی بعد چن روز بعد عزیزم ما صبحانه و شام ناهار اکثرا می ...

باشه عزیزم هیچکی دوس نداره جاریش هر روز بیاد خونش شاید یه هفته بشه تحمل کرد ولی نه بیشتر من با جاریم مشکل ندارم ولی اصلا دوس ندارم بیشتر از یه روز بیاد خونم اونم همینطور  هودتم بعد اینکه رفتی خونت می فهمی 

من تاپیکای قبل استارترو نخوندم.زیاد میرفتن خونه جاری؟ یا اینکه کدورتی پیش اومده؟

اره یه مدت رفتن شهرشون و هر روز اونجان حالا نهار و شام و .. رو میگه اکثرا بیرون میخورن