2777
2789
عنوان

اگه جاریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 82 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا برات مهم نباشه. اگه مزاری شوهرت بره جاریت با خودش فکر می کنه چقدر تو برات رفتن به خونه اون مهم بوده که حالا که گفته نیا داری می سوزی و نمی زاری شوهرت بره. بی خیال. چقدر مگه رفت و آمد با جاری اهمیت داره؟!؟!

اینم بگم خودم یه جاری دارم مثل فرشته. از خواهرام به من و بچه هام مهربونتر هست

ب صد روش سامورایی جرش میدادم وقتی کسی ب من میگه خونم نیا اوج بی احترامیه 

شوهرم هم بخاطر من نباید بره 

چون بهم بی احترامی شده  و بعد ازدواج تو و شوهرت انگار یه آدم هستین پس انگار ب اون هم بی احترامی شدع 

ب صد روش سامورایی جرش میدادم وقتی کسی ب من میگه خونم نیا اوج بی احترامیه  شوهرم هم بخاطر من نب ...

الان که گوش نکرده اگه شما بودی چیکار میکردی اعصابم خورده ازش دیگه بدم میاد ازش 

مثلا برادرش چه کاری داره که شوهرت باید بره خونه کمکش کنه؟

نمیفهمم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خب وقتی گفتی بدون زنت بیا بی احترامی به شما حساب میشه 

شما هم زنگ بزن برادر شوهرت برا یه کاری که کمک مردونه لازم بود و تاکید کن بدون زنت بیا.یا پیغامتو یجور برسون.مثلا به مادر شوهرت بگو میترسم به محمد بگیم بیاد کمک زنشم بیاد.خلاصه یجوری کوچیکش کن

من بودم هیچ وقت مانع رفتنش نمی شدم بر عکس می گفتم برو بهش سر بزن واین را ثابت می کردم که داداش او مشکل داره نه من  در هر صورت تو ذات خوب خودت را بخاطر دیگران بد نکن سعی کن کار درست را انجام بدی سخت هست اما غیر ممکن نیست